Stiri: Companii

comanda mancare Foodpanda

Comenzile de mâncare online ale Foodpanda, în creştere

18.09.2018

Din ce în ce mai mulţi români aleg să comande mâncare online. Aşa arată datele Foodpanda. Compania precizează că întoarcerea românilor la birou și începerea noului an școlar au dus la o creştere de 70% a comenzilor online de burgeri.

Platforma online de comenzi de mâncare a anunţat că burgerul a fost cel mai comandat preparat culinar online, în prima săptămână de la începerea noului an școlar.

De asemenea, în clasamentul celor mai comandate produse se află şi pizza, mâncarea chinezească sau preparatele specifice bucătăriei românești tradiționale.

Comandă mâncare Foodpanda: Creştere de 14%

Comenzile online realizate pe Foodpanda au avansat, în săptămâna 10-16 septembrie, cu 14% față de perioada vacanței de vară.

Cele mai multe comenzi de mâncare au fost efectuate joi, pe 13 septembrie.

Comandă mâncare Foodpanda: Cât plătesc românii?

55 de lei, atât a fost valoarea medie a unei comenzi realizată pe Foodpanda. Pe de altă parte, cea mai mare comandă înregistrată în prima săptămâna de şcoală a fost de 640 lei. Comanda de mâncare a fost făcută în ziua de luni, 10 septembrie.

În clasamentul orașelor cu cele mai multe comenzi online de mâncare se află București, Cluj și Timișoara.

Comandă mâncare Foodpanda: O nouă tendinţă

Foodpanda a observat o nouă tendinţă pe piaţa comenzilor online de mâncare. Un număr din ce în ce mai mare de părinți aleg să comande online mâncare pentru copiii lor. Părinţii solicită ca livrarea să fie făcută la școală sau liceul unde ei învață.

„Odată cu terminarea perioadei de concedii și începerea școlii, programul clienților noștri devine unul mai aglomerat, motiv pentru care aleg să comande online mâncare mult mai frecvent. Acest lucru se reflectă și în volumul comenzilor înregistrate în prima săptămână de școală, perioadă în care burgerii au fost vedeta”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Citeşte şi Serviciul de livrare rapidă eMAG a adus o creştere importantă a comenzilor