Comandament Litoral 2019 ANPC.

ANPC înființează Comandament Litoral 2019

04.07.2019

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a anunțat că înfiinţează, în perioada estivală, structura pentru protecţia consumatorilor “Comandament Litoral 2019”. Devenit deja tradițional, în perioada vacanțelor de vară, Comandamentul are scopul prevenirii şi combaterii practicilor care dăunează vieţii, sănătăţii, securităţii şi intereselor economice ale consumatorilor şi asigurării dreptului acestora de a fi informaţi.

Comandament Litoral 2019 ANPC. Activități

Structura specială, subordonată direct Președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și aflată sub coordonarea operativă a Comisarului Șef Adjunct Constanța, Horia Constantinescu, va desfăşura următoarele activităţi:

  • controale operative
  • preluarea şi cercetarea reclamaţiilor
  • activităţi de informare şi educare a consumatorilor
  • consilierea operatorilor economici și controale tematice naționale și proprii structurii

Comandament Litoral 2019 ANPC. Centru operațional

Comandamentul Litoral 2019 va avea centrul operațional în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța. Instituția își va derula activitatea astfel încât cetățenii care se află, în această vară pe litoralul românesc al Mării Negre, momentul cel mai aglomerat al anului în zonă, să poată beneficia de produse și servicii corespunzătoare și în deplină concordanță cu prevederile legii.

Comandament Litoral 2019 ANPC. Sesizările cetățenilor

Consumatorii aflați pe litoral, care constată nereguli în toată această perioadă, au la dispoziție numărul de telefon al CJPC Constanța, pentru a sesiza situațiile rapid. Numărul de telefon este 0241.550.550.

Comandament Litoral 2019. Ce spun reprezentanții ANPC?

”Pe parcursul campaniei desfășurate de ANPC, pe litoral, prin structura sa special creată, vom informa consumatorii, după fiecare etapă a acțiunilor de control care au fost constatările comisarilor ANPC, în teren, referitoare la produsele și serviciile oferite publicului, în sezonul estival.Cu acest prilej, ANPC îi asigură încă o dată pe cetățeni că supraveghează atent și minuțios piața, verificând modul în care operatorii economici care activează în România respectă prin produsele și serviciile lor, drepturile consumatorilor”, au anunțat reprezentanții ANPC.

Citește și 70% dintre apartamentele din Central District 4 Elemente sunt deja vândute. Anunțul făcut de dezvoltatorul imobiliar

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “ANPC înființează Comandament Litoral 2019

  1. Pingback: Bacsisul in alte tari - studiu Momondo | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.