Stiri: Companii

Combinatul Liberty Galati

Combinatul Liberty Galaţi oferă stimulente angajaţilor care se vaccinează

30.08.2021

Combinatul Liberty Galaţi a anunţat că a decis să ofere stimulente angajaţilor care merg să se vaccineze împotriva COVID-19. Salariaţii care se vor vaccina pentru prima dată sau care fac rapelul, ori chiar a treia doză, atunci când va fi cazul, vor primi vouchere în valoare de 100 de lei.

De altfel, începând din luna mai, Combinatul Liberty Galaţi a oferit celor care au ales să se vaccineze transport organizat până la un centru de vaccinare din oraş, precum şi asistenţă de specialitate.

Combinatul Liberty Galaţi. Tichete cadou pentru salariaţi

Tichetele cadou se vor acorda atât salariaţilor care se vaccinează cu a doua doză, cu doză unică, dar şi celor care îşi vor prelungi imunitatea cu a treia doză, atunci când va fi cazul, conform indicaţiilor medicale.

Începând din luna mai, Combinatul a oferit celor care au ales să se vaccineze transport organizat până la un centru de vaccinare din oraş, precum şi asistenţă de specialitate. Compania menţine măsurile interne de combatere a pandemiei.

LIBERTY Galaţi este cel mai mare combinat siderurgic din România. Compania are aproximativ 7.000 de salariaţi şi o capacitate de producţie actuală de 3 milioane de tone de oţel pe an.

Citeşte şi Când se face a treia doză de vaccin anti-COVID-19?