Stiri: Stiri

Comerțul online prinde avânt semnificativ, Homeycomb.ro exemplu concret

28.10.2013

Comerțul online din România se dezvoltă cu rapiditate. Cumpărăturile de orice tip de produse pe internet au luat amploare, tehnologia favorizând aceste tipuri de vânzări. Homeycomb.ro este primul site de fash sales și home&deco local vare până la final de 2013 va ajunge la un turnover de 1500000 milioane de euro.

În luna septembrie traficul portalului Homeycomb.ro a ajuns la peste 400.000 de vizitatori unici per lună, cu o conversie a vânzărilor între 3 și 5 la sută, scrie Finanțiștii. Ideea site-ului se bazează pe un club privat, comunitatea membrilor înregistrați pe site primesc zilnic un newsletter prin care sunt informați despre campaniile și produsele care beneficiază de oferte. Discountul ajunge pana la 70 la sută pentru cele mai noi colecții ale brandurilor de renume internațional.

“Conceptul de flash sales se bazeaza pe o cantitate limitata de produse, oferite pe o perioada determinata de timp, cu un discount foarte mare. Avem buyeri specializati care cauta in toata lumea produsele care urmeaza sa fie incluse in campaniile zilnice. Altfel spus, homeycomb.ro se caracterizeaza prin: preturi accesibile, timp economisit si peste 1000 de branduri disponibile”, a declarat Cristina Miu, director Homeycomb.ro, conform sursei citate.

Sursă: Finanțiștii