Slide

Stiri: Retail

Compania „Ana şi Cornel” va deschide 10 magazine, în acest an

23.03.2015

Compania „Ana şi Cornel” a anunţat că îşi extinde reţeaua de magazine proprii prin inaugurarea a zece noi locaţii în Moldova şi Muntenia, în acest an. Brandul, cu o tradiție de peste 20 de ani, s-a situat constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din ţara noastră.

Luna aceasta au avut loc deschiderile a trei puncte de vânzare în Bucureşti (Piaţa Râmnicul Sărat), Tomeşti şi Cernavodă.

“Ne dorim să fim recunoscuţi ca un brand ale cărui magazine sunt specializate în vânzarea produselor de carne. Este important pentru noi să menţinem un raport corect calitate – preţ şi să ne poziţionăm pe piaţă ca o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor şi produselor oferite. Siguranţa alimentară va fi preocuparea noastră principală în tot ceea ce realizăm.” a declarat Carmina Paraschiv, Director General “Ana şi Cornel”.

Compania îşi înţelege consumatorii şi nevoile lor cotidiene, iar de aceea, gândirea în mod eficient a oricărui concept sau serviciu nou este prioritară. Clienţii şi alegerile acestora sunt la fel de importanţi  precum calitatea produselor promovate.

„Ana şi Cornel” este o companie românească cu activitate în domeniul producţiei de preparate din carne, având o capacitate de peste 20.000 tone pe an şi peste 800 de angajaţi. Produsele companiei sunt comercializate într-o reţea de 100 de magazine proprii, cu distribuţie naţională asigurată către hipermarketuri pentru a satisface cei peste 3000 de clienţi proprii.

Până la finalul anului, compania are în plan deschiderea a şapte noi locaţii în Moldova şi Muntenia.