Stiri: Sanatate

Rezultate Antibiotice SA 2021

Compania Antibiotice Iaşi devine membru al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă

01.08.2019

Compania Antibiotice Iaşi a anunțat că a devenit al 15-lea membru al Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), organizaţie înfiinţată în luna noiembrie a anului 2018. În plus, compania este prima din sectorul farma care face parte din ARIR.

Compania Antibiotice Iaşi. Ce spune Ioan Nani

„Suntem printre primele companii listate la bursă şi am fost întotdeauna orientaţi spre dezvoltare şi creşterea transparenţei faţă de acţionarii noştri. Asocierea cu ARIR, alături de cele mai mari companii listate, vine în completarea strategiei noastre de a îmbunătăţi calitatea relaţiei cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionari”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Compania Antibiotice Iaşi. 150 medicamente generice

Compania Antibiotice Iaşi are în portofoliu peste 150 medicamente generice pentru pacienţii cu boli infecţioase, dar şi pentru cei ce suferă de patologii cardiovasculare, dermatologice, digestive, ale sistemului nervos central şi pentru sănătatea femeii.

Compania exportă produse în peste 70 de ţări şi este lider mondial pentru producţia de Nistatină, precizează sursa citată.

Compania Antibiotice Iaşi. Declarația făcută de președintele ARIR

„Antibiotice devine al 15-lea membru al ARIR şi primul din industria farmaceutică. Ne bucură amploarea şi diversitatea pe care o câştigă singura asociaţie pentru relaţia cu investitorii din România. Cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea dintre companii şi investitori, diversitatea sectorială din cadrul asociaţiei contribuie la creşterea expertizei şi la o mai bună aplicare a celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii şi guvernanţă corporativă în diverse industrii. Creşterea transparenţei şi responsabilităţii sociale sunt priorităţi ale comunităţii noastre”, a afirmat Daniela Şerban, preşedinte ARIR.

ARIR a fost înfiinţată în noiembrie 2018. Asociația are ca membri:

  • companii listate
  • companii cu potenţial de a deveni companii listate
  • administratori de fonduri
  • profesionişti în relaţia cu investitorii
  • consultanţi

Membrii fondatori sunt Bursa de Valori Bucureşti, ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Şerban, Cosmin Răduţă şi Tony Romani. În plus, Electrica şi OMV Petrom s-au alăturat ca Membri Asociaţi şi INNOVA Project Consulting ca Membru Afiliat.

Citește și Synevo România deschide al 110-lea centru de recoltare din România