Slide

Stiri: Finante

“Compania anului 2015” – ideile bune se premiază cu 20.000 de euro

06.03.2015

Tinerii sunt invitați la o nouă compeție de antreprenoriat. Cei care au idei bune și vor să câștige 20.000 de euro pot participa la competiția Compania Anului 2015. Este vorba despre o inițiativă internațională de incubare a ideilor de business ale elevilor și studenților, organizată de Junior Achievement România.

Termenul limită până la care se pot înscrie doritorii este 15 martie, iar echipele calificate vor putea beneficia de sesiuni de mentorat din partea Visa România, Citi, General Electric, Metro, Romanian-American Foundation, Enterprise Investors, EY, Hyundai Auto România, SAP România și Amway. În plus, echipele clasate pe primele locuri vor primi finanțări, pentru lansarea proiectelor, în valoare totală de peste 20.000 euro, acordate de Romanian-American Foundation și Hyundai Motor Europe. La acestea se adaugă premii speciale și burse .

Antreprenorii, în special cei tineri, sunt vitali pentru economia de astăzi. Ei au energie, se pot adapta mai bine schimbărilor constante și tendințelor pieței, sunt cei care pot aduce o valoare adăugată și, mai ales, sunt la vârsta la care își pot asuma mai ușor riscuri. Crearea unei culturi antreprenoriale încă de pe băncile scolii devine astfel o necesitate și trebuie înțeleasa nu numai de tineri, dar și de companiile care trebuie sa fie tot mai aproape de mediul educațional – declară a spus Dorin Călin, Senior Program Manager în cadrul JA România.