Stiri: Companii

Compania Avison Young

Compania Avison Young se extinde în Austria

21.06.2021

Compania Avison Young, prezentă în România din anul 2017, a anunţat că deschide un birou nou în Austria. De asemenea, compania canadiană de consultanță imobiliară își întărește echipa de management din România, pe măsură ce acoperă noi piețe din Europa.

Pe piața austriacă, agenția va avea o afiliere strategică cu firma locală GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young și va furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din regiunea DACH.

Compania Avison Young oferă soluţii personalizate

Având o experienţă de 30 de ani pe piață, experții GVA Real Consult au oferit soluții personalizate pentru clienții companiei, deţinând o experiență vastă în următoarele domenii:

  • investiții
  • finanțare
  • evaluarea proprietăților
  • administrarea clădirilor
  • administrarea procesului de închiriere pentru chiriași, proprietari și investitori

De asemenea, echipa GVA Real Consult oferă consultanţă în responsabilitatea corporativă și guvernanță. Compania sprijină clienții în luarea deciziilor de dezvoltare durabilă, investiții și management al proprietății.

Operaţiunile din Europa

Prin urmare, Avison Young își extinde amprenta existentă în Europa, unde compania are operațiuni deja în România, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Marea Britanie.

„Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Echipa de profesioniști din Austria cu o experiență vastă în domeniu se alătură unui număr tot mai mare de consultanți și experți Avison Young din Europa, care pun în valoare accesul la informațiile și tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.”, a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Compania Avison Young. Trei pieţe noi

Pe lângă noul birou din Austria, anul acesta Avison Young s-a extins pe alte trei piețe noi din Europa. Compania a deschis birouri în Ungaria, Bulgaria și Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonată de David Canta, managing director al Avison Young România. El s-a implicat în recrutarea echipei de profesioniști în domeniul imobiliar din regiune.

„Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune într-un timp foarte scurt. Pe măsură ce ne extindem, vom continua să ne axăm pe atragerea celor mai bune talente și pe dezvoltarea unor fundamente sănătoase care să ne permită să creștem acoperirea operațiunilor în regiune și pe alte piețe din Europa. Pe lângă echipa foarte puternică pe care o dezvoltăm în restul Europei, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică, Andrei Voica și Otilia Bordei, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri.”, a declarat David Canta, Principal Avison Young România & Cehia.

Citeşte şi Globalworth îşi continuă extinderea. Ce spaţii industriale a preluat compania?