Compania Ekol Logistics se extinde pe piaţa slovenă

24.03.2017

Compania Ekol Logistics intră pe piața din Slovenia. Astfel, potrivit strategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017, compania a deschis prima filială a sa în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.

„Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL și LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar și non-bonded. Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de- al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“ a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia.

Compania Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Reprezentanţii Ekol au mai anunţat că își asumă responsabilități atât faţă de mediul înconjurător, cât şi faţă de comunitate, respectând valorile etice după care se ghidează în construirea și menținerea relațiilor cu toții stakeholderii săi. În calitate de deținător al 6 nave Ro-Ro și operator a 48 de trenuri pe săptămână, compania oferă soluții eficiente, inovatoare, dar și ecologice, pentru a-şi consolida prezența în Europa, prin dezvoltare durabilă.

„În perspectivă mai îndelungată Ekol Slovenia va putea oferi servicii intermodale către și din alte țări europene. Faptul că o companie nouă, ambiţioasă, a intrat pe piața din Slovenia este un lucru foarte bun pentru economia noastră”, a afirmat Miha Ulcar.

Ekol a început să investească în afara Turciei, în Europa, în anul 1996, începând cu Ekol Germania, urmând ca apoi să pătrundă și pe piața din România, Italia, Franța, Ucraina, Grecia și Bosnia-Herțegovina.

„Ekol își va menține ritmul de creștere și în următoarea perioadă, când se va dezvolta în Republica Cehă, Spania, Iran și România. Avem încredere că serviciile Ekol vor deține un rol important și în extinderea afacerii clienților noștri din Slovenia. Depunem toată energia pentru ca brandul Ekol să inspire și să creeze valoare durabilă pentru și împreună cu clienții și partenerii noștri”, a declarat Wojciech Brzuska, General Manager Ekol Europa și membru în Comitetul Executiv.

 

 

Citiți și despre: