Compania hotelieră InterContinental București a publicat datele financiare pentru anul 2017

13.08.2018

Compania Hotelieră InterContinental România [CHIR], proprietarul hotelului InterContinental București, unul dintre cele mai recunoscute hoteluri din București, a înregistrat o cifră de afaceri de 59.78 milioane de lei în 2017. Acest rezultat reprezintă o creștere de 14% față de 2016. Datele financiare relevă și o creștere semnificativă a profitului – profitul înregistrat în aceeași perioadă a crescut cu 74%, de la 6,4 milioane de lei în 2016 la 11,3 milioane de lei în 2017. Aceste rezultate financiare sunt efectul optimizării activităților curente ale hotelului și ale eforturilor de a oferi în mod constant noi standarde de calitate și ospitalitate.

”Aceste rezultate financiare confirmă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate și de a inova într-o piață extrem de competitivă, supusă la schimbări majore în fiecare an. Am reușit, alături de echipa de management a IHG, să creștem cifra de afaceri, iar optimizarea activității a condus la o creștere semnificativă a profitului. Suntem concentrați în continuare pe o dezvoltare durabilă, vom continua procesul de modernizare al hotelului care trebuie să ramână un landmark redutabil atât al industriei hoteliere din România, dar și al capitalei,” transmite Alexander Adamescu, Președinte al Consiliului de Administrație.

Efortul de a oferi clienților cele mai bune condiții, care să îi facă să revină la Hotelul InterContinental au contribuit în mare măsură la operarea unor schimbări importante în ceea ce privește zona de lobby, care a fost reinterpretată pentru a respecta blazonul lanțului InterContinental, inaugurarea unei noi cafenele, reconfigurarea restaurantului Corso în parteneriat cu Veuve Clicquot, și nu în ultimul rând, modernizarea terasei de care dispune.

 

Citiți și despre: