Stiri: Constructii

Compania IT Datagroup se va muta în Vox Technology Park Timişoara

12.12.2017

Compania de soluții software și prelucrare electronică a datelor Datagroup a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Per total, parcul de birouri va avea o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați și va fi inaugurată oficial în luna ianuarie a anului viitor, în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Vox Technology Park este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din ţara noastră, urmând să ofere facilități unice la nivel național, precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire, locuri de parcare cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete. În plus, clădirea de birouri va beneficia și de o parcare alăturată cu 400 de locuri.

Datagroup este una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, înființată în Timișoara în 1995 şi își va reloca echipa în noul spațiu de birouri la începutul anului următor, Vox Technology Park urmând a fi finalizat în această lună.

”Sectorul IT&C reprezintă unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spații de birouri moderne și toți dezvoltatorii vânează companiile de profil. Ne-am propus să creăm prin Vox Technology Park un proiect de birouri modern, pentru viitor, care să reprezinte un adevărat hub tehnologic, cu facilități tehnologice unice la nivel național iar faptul că peste 80% din suprafața contractată a fost preluată de companii IT&C confirmă atractivitatea proiectului pentru companiile de profil”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului..

.