Trafic aerian aeroporturi Bucuresti

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are un nou director. Cine a preluat funcţia?

05.10.2018

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti – CNAB are un nou director general. Numirea s-a făcut, joi, 4 octombrie 2018, după ce miercuri, fostul director a anunţat că renunţă la mandatul său.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti conducere: Cine este Traian Panait?

Consiliul de Administrație al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti s-a reunit joi, 4 octombrie 2018. Decizia a fost să îl numească în funcția de director general pe Traian Panait. Acesta are un mandat provizoriu de 4 luni.

Traian Panait, noul director general al companiei care administrează aerorturile din Bucureşti, are 64 de ani. El este licențiat al Facultății de Transporturi a Institutului Politehnic din București.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti conducere: Ce experienţă deţine Traian Panait?

De asemenea, Traian Panait deţine o îndelungată experiență managerială. De-a lungul timpului, acesta a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Ministerul Transporturilor.

Astfel, în perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor și Locuinței, pe probleme de transporturi.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti conducere: Demisia fostului director

Miercuri, directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Dan-Dumitru Baciu, a transmis Consiliului de Administraţie al companiei o notificare prin care anunţă că renunţă la mandatul său.

Rezultate financiare bune

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat, în august, că veniturile din primele șase luni ale anului au totalizat 440 milioane lei. Acestea sunt cu 8,3% mai mari decât în primul semestru din 2017. Comparativ cu 2018, veniturile au crescut cu 26,5%.

Cifra de afaceri a CNAB s-a ridicat la 425.31 milioane lei. Nivelul este cu 10% mai mare față de aceeași perioadă a anului 2017 și cu 29,6% față de primul semestru al anului 2016. În acelaşi timp, profitul operațional a atins valoarea de 269,3 milioane lei. Acesta este în creștere cu 19,1% față de 2017.

De asemenea, profitul brut (EBITDA) a crescut cu 21,4% față de 2017. Acest indicator reflectă o îmbunătățire considerabilă a profitabilității companiei. Îmbunătățirea profitului se datorează atât creșterii veniturilor din exploatare, cât și diminuării cheltuielilor cu 79,3%.

Citeşte şi S-a deschis primul magazin Kaufland anti-plastic

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are un nou director. Cine a preluat funcţia?

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are un nou director. Cine a preluat funcţia?

Comentariile nu sunt permise.