Stiri: Stiri

Zboruri suspendate TAROM

Compania Națională de Aeroporturi București are o nouă conducere

02.06.2014

Noul director general interimar al Companiei Naționale Aeroporturi București este Sorinel Ciobanu. Acesta a fost numit oficial în funcție pe 30 mai, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CN Aeroporturi Bucureşti, iar Dan Andrei a fost numit preşedinte al Consiliului. Sorinel Ciobanu este unul dintre foştii directori ai Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea în luna februarie a anului 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. Instituția a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau la acea vreme aeroporturile din Capitală: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

În primul trimestru al anului curent, pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian a depăşit 1,5 milioane de pasageri, ajungând la un nou record de 1.566.992 pasageri, cu 4,5% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Mai mult decât atât, Compania Națională de Aeroporturi București a înregistrat o creştere a numărului de aterizări și decolări.