Stiri: Energie

Companii de top din energie și automatizări participă la IEAS 2017

15.09.2017

Pe 19 și 22 septembrie va avea loc cea de a XIII-a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Cel mai important eveniment tehnic din ţara noastră dedicat industriilor energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor propune, anul acesta, o agendă dinamică ce include workshop-uri și sesiuni de business networking.

Expoziția IEAS 2017 se desfășoară în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și aduce împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3600 de metri pătrați.

Expoziţia a atras companii importante din Polonia, Cehia, Italia, Koreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți se numără Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable.

În plus, IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. La acesta vor participa: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

„Vizitatorii au acces la cele mai noi informații din zona roboticii, a tehnologiilor smart și a aplicațiilor digitale, în timp ce companiile pot accesa noi oportunități de afaceri. Vor fi prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și asociații profesionale importante din domeniul energiei și al construcțiilor printre care se numără Centrul Român al Energiei, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții. În cadrul evenimentului IEAS vor participa în calitate de expozanți și patru universități: Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Politehnica București”, au anunţat organizatorii evenimentului.