Competiția „Bani pentru școala ta” oferă premii de până la 10.000 de euro

10.11.2016

A început cea de-a patra ediție a competiției naționale de educație financiară „Bani pentru școala ta”. Astfel, liceenii din ţara noastră pot câștiga finanțări de până la 10.000 de euro pentru
școlile lor, dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce. La concurs pot participa elevi cu vârsta mai mare de 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unității de învățământ.

Cei interesaţi pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile la adresa www.banipentruscoalata.ro – BaniIQ și Banii pe net – sau le pot urma pe amândouă în perioada 5 noiembrie 2016, ora 00:00 – 17 decembrie 2016, ora 23:59. Săptămânal, pe site-ul concursului va fi anunțat clasamentul provizoriu al liceelor.

„Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EURO puncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online și completează testul de verificare a cunoștințelor”, au anunţat organizatorii competiţiei.

Şcoala cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Competiția „Bani pentru școala ta!” este organizată de JA România și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, programe de educație financiară realizate împreună cu Visa și băncile partenere, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

 

 

 

Citiți și despre: