Stiri: Companii

Competitia Be an Innovator Student 2019

S-a lansat competiția Be an Innovator Student!

21.02.2019

Competiția Be an Innovator Student 2019. Studenții din România, Germania, Austria și Elveția pot să își înscrie ideile de proiecte digitale inovatoare în cadrul concursului Be an Innovator Student. Competiția este organizată de firma de consultanță BearingPoint. Premiile totale ajung la o valoare de 14.000 de euro.

Compania de consultanță din domeniul managementului și tehnologiei, BearingPoint, încurajează și în 2019 studenții să participe la concursul de idei și start-up-uri cu proiectele lor inovatoare. Ediția din acest an a competiției are motto-ului „Go Digital”.

Primul loc va câștiga 10.000 de euro.

BearingPoint, împreună cu Wayra, centrul de inovații și startup-uri al Telefónica, vor ajuta echipa câștigătoare în realizarea proiectelor sale, timp de un an.

Competiția Be an Innovator Student 2019. Când se depun proiectele?

Așadar, studenții din universitățile și școlile de afaceri din țara noastră, Germania, Austria și Elveția pot trimite ideile lor de proiecte sustenabile până în data de 25 martie 2019 la adresa de email: innovator@bearingpoint.com

Compania va selecta cele mai bune zece proiecte pentru etapa finală. După aceea, urmează ca echipele să își prezinte ideile în data de 10 mai 2019 la München. Acest lucru se va realiza în fața unui juriu format din experți.

Competiția Be an Innovator Student 2019. Desemnarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnați într-o atmosferă festivă. În plus, echipele finaliste vor participa atât la etapa finală a concursului, cât și la un eveniment de networking.

Evenimentul oferă oportunitatea de a face schimb de idei cu alte startup-uri, cu experții Wayra și cu partenerii și mentorii BearingPoint. Pentru a ajuta studenții să susțină prezentarea în fața juriului, mentorii BearingPoint vor oferi coaching echipelor finaliste.

Competiția Be an Innovator Student 2019. Ce spun organizatorii?

”Prin intermediul concursului Be an Innovator Student, BearingPoint susține studenții de la facultăți și școli de business de top din România, Germania, Austria și Elveția în dezvoltarea și realizarea ideilor de proiecte sustenabile. În acest an concursul are loc pentru prima dată în parteneriat cu Wayra, centrul de inovații si startup-uri al Telefónica. Wayra identifică și promovează creșterea echipelor ambițioase și inovatoare de startup și ale companiilor de tehnologie. Wayra oferă printre altele acces la o bază vastă de clienți și la o rețea de tehnologie, precum și resurse financiare și sprijin prin coaching. Pe lângă premiul cumulat de 14.000 de euro pentru cele mai bune trei echipe, BearingPoint și Wayra vor sprijini timp de un an echipa câștigătoare în implementarea proiectelor sale”, au explicat reprezentanții companiei.

Citește și Samsung Galaxy S10 s-a lansat oficial. Ce preț are la Vodafone?