Competiția FoodRocks, lansată de PIATRAONLINE

19.06.2018

Ești pasionat de gătit şi de realizarea celor mai pozabile cadre cu mâncarea preferată, fie acasă sau la restaurant? Printre pasiunile tale se numără și designul de produs? PIATRAONLINE a anunţat că a lansat competiția #Foodrocks și îți dă posibilitatea să îți creezi propria recuzită de vase și ustensile pentru gătit din piatră naturală. Mai mult, organizatorii competiției oferă premii în valoare totală de 4000 Euro pentru cele mai creative obiecte de bucătărie.

“Showroomul PIATRAONLINE nu mai este un simplu depozit de piatră naturală, ci un #generatordeinspirație care susține inițiative valoroase de design. Piatra naturală a fost folosită în construcția și decorarea a numeroase restaurante din București și din țară. Așa că propunerea unei competiții de design de obiect de bucatarie a venit natural. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase”, menționează Mariana Constantinescu- Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ce ai de făcut pentru ca viziunea ta de designer să se materializeze în propria ta colecție de kitchenware:

  • Încarci randarea, desenul sau schițele tale din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestește-ne puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.
  • Soliciți gratuit tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni.

Perioada de desfășurare a competiţiei este 18 iunie – 30 iulie 2018. Până pe data de 17 august juriul desemnat va alege obiectele câștigătoare care vor purta semnătura ta și vor fi realizate și puse spre vânzare de către PIATRAONLINE.

Cinci proiecte câștigătoare vor deveni realitate și vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 4000 euro. Detalii complete pe site-ul proiectului: http://foodrocks.ro/.

„Astfel, îți dăm ocazia să transformi în realitate obiectul de bucătărie preferat fie că e vorba de boluri, platouri asimetrice, tocătoare, pahare sau pur și simplu un blat de marmură pentru a-ți poza creațiile culinare. Aruncă o privire pe site-ul PIATRAONLINE sau, mai bine, vino în showroom-ul din Aleea Teișani 137 A pentru a putea atinge toate tipurile de piatră. PIATRAONLINE are cea mai mare paletă de materiale, de la marmură cu venaturi spectaculoase, la granit cu străluciri albăstrui, onix semiprețios sau sandstone în culorile curcubeului. În plus față de frumusețile clasice, ai la dispoziție și un material unic pe piața românească: ardezia flexibilă SKIN. Această piatră are o grosime de 2 mm, iar flexibilitatea îi permite să fie fixată și pe suprafețe curbe”, au anunţat organizatorii concursului.

Juriul este alcătuit din Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE), Hamid Nicola Katrib (designer de interior), Florin Cobuz (Nod Makerspace), Ruxandra și Gabriel Gavrilescu (www.amusebouche.ro) și Mia Munteanu (Food Stylist la www.thenatureproject.ro/)

 

 

 

Citiți și despre:

  • Afaceri de 24 milioane de lei pentru PIATRAONLINE, în 2017Afaceri de 24 milioane de lei pentru PIATRAONLINE, în 2017 PIATRAONLINE a raportat în 2017 o cifră de afaceri de 24 milioane de lei şi începe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului și consolidarea reputației de brand. Astfel, facelift-ul showroom-ului […]
  • PIATRAONLINE inaugurează Pavilionul ExpoziționalPIATRAONLINE inaugurează Pavilionul Expozițional PIATRAONLINE își extinde showroom-ul cu un nou univers de inspirație sub conceptul unui Pavilion Expozițional, începând de mâine, 21 septembrie, ca parte integrantă a aniversării de 10 ani. Valoarea noului […]
  • PIATRAONLINE: Reduceri de până la 80% de Black FridayPIATRAONLINE: Reduceri de până la 80% de Black Friday Magazinul online PIATRAONLINE vine și anul acesta oferte speciale pentru materialele în stoc, vineri, pe 17 noiembrie, de Black Friday. Compania oferă reduceri de până la 80% la peste 1.000.000 kilograme de […]
  • PIATRAONLINE lansează o campanie de recrutarePIATRAONLINE lansează o campanie de recrutare PIATRAONLINE porneşte în căutarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online "Așează-te la biroul cu vedere spre viitor" pe care a lansat-o recent. Astfel, cel mai mare showroom de piatră […]
  • Black Friday: PIATRAONLINE anunţă vânzări recordBlack Friday: PIATRAONLINE anunţă vânzări record PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, a înregistrat vânzări de peste 500.000 euro pentru materiale din piatră naturală, vineri, 17 noiembrie, de Black Friday. Compania a […]