Competiţia HackITall va avea loc în perioada 18 – 19 martie

05.03.2017

În perioada de 18 – 19 martie, va avea loc “HackITall”, un eveniment destinat studenților competitivi, care sunt iubitori de tehnologie. În cadrul competiţiei, aceştia au șansa de a intra în contact direct cu specialiștii din domeniul IT&C și astfel, își vor demonstra competențele în programare, totodată, dezvoltându-și capacitatea de a lucra în echipă.

Aflat la a doua ediție, HackITall se bucură de sprijinul firmei Avira ca sponsor și partener oficial pentru a face împreună un eveniment de succes, care să antreneze spiritul competitiv al studenților pasionați de coding.

Concursul se va desfășura la Biblioteca UPB. Numărul echipelor participante a ajuns la 20, dublu față de prima ediție, oferindu-le astfel șansa mai multor studenți de a se afirma și de a-și arăta skill-urile de programator.

Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri, care vor fi supuși unui challenge sub presiune timp de 24 de ore în care vor scrie cod. Pentru că tuturor le plac provocările, tema va fi anunțată la începutul competiției și nu mai devreme, pentru a stârni creativitatea concurenților și a-i determina să stabilească pe loc strategia de bătaie.

Hackathon-ul va fi un maraton de concentrare și muncă intense, unde concurenții vor veni cu o soluție simplă la o problemă complexă într-un interval de timp prestabilit.

 

 

Citiți și despre: