Competiția STILL Best drivers cup 2018 și-a desemnat câștigătorii

07.05.2018

Anul 2018 este unul special pentru STILL România, compania având oportunitatea de a se dezvolta împreună cu partenerii săi, precum și pentru că a împlinit 10 ani de activitate în țara noastră. Astfel, compania a sărbătorit organizând evenimentul STILL Best driver cup-concurs pentru stivuitoristi dedicat operatorilor de stivuitoare din cadrul companiilor partenere STILL în România. Marele premiu este reprezentat de o vizită la fabrica STILL din Hamburg.

Concursul STILL BEST DRIVER CUP are drept scop responsabilizarea clienților prin sporirea atenției față de costuri, productivitate și eficiență, conștientizarea importanței securității în muncă și a întreținerii zilnice a echipamentelor.

Competiția a avut loc în perioada 15 ianuarie 2017 – 15 aprilie 2018, iar finala competiției a fost organizată pe 27 aprilie. Câștigătorul a fost desemnat în urma unui test final de îndemânare și a unui test grilă cu întrebări despre întreținerea echipamentelor, testele s-au desfășurat în cadrul unui eveniment la Brașov, în incinta depozitului KHD.

STILL Best drivers cup este, așadar, un concurs destinat stivuitoristilor și își propune testarea abilităților acestora și desemnarea celui mai îndemânatic, dar și celui mai responsabil și productiv candidat, precum și prezentarea celor mai noi modele de stivuitoare și demonstrarea performanțelor acestora atât în competiție, cât și în demonstrații personalizate.

Membri juriului:

Presedinte juriu: Romeo Dumitru, vicepreședinte ARILOG,

Eva Harabagiu, Școala stivuitoriști Brașov

Cătălin Grigorean, reprezentant HSE Work management

Bogdan Gavaneci, specialist cu experiență în logistică, Business Development Manager la Ceva Logistics

Daniel Socolan, specialist în logistică Takata Romania SRL

Observatori presă: Meda Iordan, Editor General la revista Ziua Cargo

Mădălina Kerestely, Manager publicatie Intermodal & Logistics Magazine

La start s-au aliniat în finală nouă concurenți. Pe locul 1 s-a clasat concurentul de la compania IAC Bals: Cosmin Ungureanu. Locul al doilea a fost ocupat de WELDE România, cu concurentul Popa Cristian, iar locul 3 de Bolog Teodor – compania HEINEKEN România.

”Ne dorim să continuăm organizarea acestui concurs și în anii următori și să cream o tradiție STILL în România”, au afirmat reprezentanții companiei.

 

 

 

Citiți și despre: