Stiri: Economie

Comunitatea Afaceri.ro ajunge în Marea Britanie, în perioada 19-23 octombrie

20.09.2016

În perioada 19-23 octombrie, comunitatea Afaceri.ro ajunge în Marea Britanie pentru prima ediție a misiunii economice în acest stat. Astfel, seria evenimentelor internaționale Afaceri.ro, sezonul de toamnă, debutează în acest an cu o misiune specială: Londra-Hampshire, aflată la prima ediție.

Misiunea este dedicată companiilor din IT, din industriile creative și producătorilor din toate sectoarele şi se desfășoară inclusiv ca urmare a invitației Camerei de Comerț din Hampshire, care organizează, pe data de 20 octombrie, Conferința Roots to Growth, ocazie cu care delegații români vor avea avantajul de a participa la întâlniri cu firme din Marea Britanie.

La eveniment au confirmat prezența, în calitate de speakeri, persoane renumite și experți în business, care vor aborda subiecte și vor raspunde la întrebări pe teme precum: dezvoltarea afacerilor, ocuparea forței de muncă, modalități de finanțare a creșterii afacerii, Internet of Things, oportunități de afaceri în viitor, creșterea bazelor de clienți, oportunități de export post-Brexit.

În plus, organizatorii au introdus în program și o vizită la târgul Apps World din Londra, care în acest an, pentru prima dată, va reuni cei mai mari jucători din ecosistemul tehnologic la nivel mondial, inclusiv Facebook, Microsoft și Uber.

În penultima zi a misiunii, Ambasada României la Londra va întâmpina delegația românească în cadrul unei întâlniri cu membrii săi din departamentul economic, dar și cu reprezentanți ai UK Trade & Investment.

Participanții vor lua parte și la o serie de vizite la companii din zona Hampshire, o conferință de presă și câteva momente de networking informal în cadrul programului cultural.

Mai multe informații despre Misiunea economică Afaceri.ro Marea Britanie: Londra-Hampshire 2016, inclusiv agenda și formularul de înscriere, pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului.