Stiri: IT&C

Concedieri Telekom 2019.

Concedieri Telekom 2019. Anunțul făcut de companie

19.07.2019

Concedieri Telekom 2019. Telekom România anunță concedieri. Compania a anunţat că va restructura, în perioada următoare, 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi existenți, la ora actuală, la nivelul grupului de companii.

Concedieri Telekom 2019. Numărul posturilor care urmează a fi restructurate:

  • 438 de poziţii – Telekom România Communications S.A.
  • 254 de poziţii- Telekom România Mobile Communications S.A.

Concedieri Telekom 2019. Programul de reducere a complexității proceselor

Compania a mai anunțat că în urmă cu doi ani a demarat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii săi, prin digitalizare şi simplificare.

Continuarea procesului de transformare asigură creşterea pe termen lung a grupului de companii, în contextul dezvoltării rapide a tehnologiei, al unei pieţe puternic concurenţiale, precum şi al schimbărilor globale la nivelul modelelor de afaceri, care afectează îndeosebi companiile de tehnologie.

Concedieri Telekom 2019. Obiective de afaceri

Poziţiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de afaceri ale companiei. Acest lucru se întâmplă în linie cu strategia de simplificare şi digitalizare.

În cadrul procesului de restructurare, Telekom România susţine că va aplica măsurile de protecţie socială, în conformitate cu legislaţia în vigoare. În plus, evaluarea performanţei va fi utilizată drept criteriu în departajarea angajaţilor care ocupă poziţii similare.

Concedieri Telekom 2019. Schimbări în structura echipelor

Reducerea complexităţii proceselor interne identificate şi a portofoliului de produse şi servicii conduce la schimbări în structura echipelor din cadrul organizaţiei. Aceste modificări sunt necesare pentru îndeplinirea obiectivelor strategice ale companiei.

Optimizarea proceselor, automatizarea şi introducerea de roboţi într-o serie de procese interne sunt câteva dintre priorităţile companiei în toate ariile operaţionale, cu progrese semnificative până acum în ariile următoare:

  • IT
  • Tehnologie
  • Financiar
  • Logistică

În cadrul procesului de transformare, Telekom România şi-a simplificat portofoliul de servicii şi a lansat o serie de iniţiative care să îmbunătăţească experienţa clienţilor, cu accent pe interacţiunea digitală.

Concedieri Telekom 2019. Creșterea vânzărilor

Telekom mai precizează că va continua să pună accent pe creşterea vânzărilor prin intermediul canalelor online, în următorii trei ani, pentru identificarea şi soluţionarea deranjamentelor online, mai uşor şi mai rapid.

Citește și Câți români lucrează chiar și atunci când sunt în concediu? Studiul publicat de BestJobs