Stiri: Economie

Conceptul Uniunii Naționale a Patronatului Român, prezentat la Bacău

25.04.2016

Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian a efectuat o vizită în județul Bacău, în data de 21.04.2016, în cadrul Centrului de Afaceri al municipiului Bacău, continuându-şi astfel turneul de promovare a noului concept al Uniunii.

În cadrul vizitei, reprezentanții Uniunii au prezentat oamenilor de afaceri băcăuani noul concept (după modelul bihorean) de evoluție a unei organizații patronale. ​Astfel, aceştia au participat la conferința Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor 2016, împreună cu vicepreședintele UNPR, Corneliu Pricopie și președintele Comisiei de Construcții a UNPR, Constantin Petcu.

În plus, întâlnirile cu prefectul județului Bacău, Ioan Ghica și primarul interimar al municipiului Bacău, Ilie Bîrzu au fost fructificate de cei trei reprezentanți ai UNPR prin propuneri concrete, printre care și realizarea unui acord de parteneriat între instituțiile administrative și UNPR.

Primarul interimar a promis că în cel mai scurt timp va trece prin Consiliul local forma de parteneriat propusă, precum și înființarea celor două comisii deja consacrate: Comisia mixtă consultativă de monitorizare a achizițiilor publice organizate de primăria municipiului Bacău și Comisia consultativă de dialog economic.