Stiri: Social

Concertul de închidere al Turneului „CARMEN SYLVA - 180”. 

Concertul de închidere al Turneului „CARMEN SYLVA – 180” va avea loc la Veneția, pe 14 octombrie

11.10.2023

Concertul de închidere al Turneului „CARMEN SYLVA – 180”. Cu ocazia aniversării a 180 de ani de la nașterea M. S. Regina Elisabeta a României, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția și Asociația Italo-Germană din Veneția, organizează concertul de închidere a turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”.

Cine va susține concertul?

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, ora 18:00, la Palatul Albrizzi-Capello din Veneția (Cannaregio 4118), va avea loc concertul de închidere a turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”, concert ce va fi susținut de Rodica Vică – soprană (Austria/România) și Mara Dobrescu – pian (Franța/România). Programul concertului va prezenta piese de George Enescu, Agathe Backer Gröndahl, Clara Faisst, August Bungert, Nicolae Bretan și George Stephănescu.

Concertul de închidere al Turneului „CARMEN SYLVA – 180”. Rezervarea obligatorie a locului

Participarea la eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile cu rezervarea obligatorie a locului, până la data de 12 octombrie 2023, la adresa de e-mail: palazzoalbrizzi@gmail.com.

Turneul internațional este co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Citește și Turneul internațional „CARMEN SYLVA – 180”: Duminică a avut loc cel de-al patrulea concert