Concertul SUFLET IN CULORI 2019

SUFLET ÎN CULORI 2019 – Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism

19.03.2019

SUFLET ÎN CULORI 2019 – Concertul caritabil în beneficiul copiilor cu autism are loc pe 31 martie, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României (Str. Știrbei Vodă nr. 1).

Concertul SUFLET ÎN CULORI 2019. Evenimentul este organizat de:

  • Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură
  • Asociația Help Autism

Concertul beneficiează de sprijinul Kaufland România, Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Muzeului Național de Artă al României, în parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Wagner Arte Frumoase și Povești, Floria.ro

Eveniment, ajuns la a VI-a ediție, este prezentat de jurnalista Alice Năstase Buciuta.

Concertul SUFLET ÎN CULORI 2019. Sprijin pentru persoanele aflate în dificultate

Concertul de muzică clasică, a luat fiinţă ca o îmbinare a dorinţei Asociaţiei pentru Muzică, Artă şi Cultură de a oferi sprijin pentru persoanele aflate în dificultate şi a obiectivului Asociaţiei Help Autism – de a susţine recuperarea copiilor diagnosticaţi cu autism.

2019 este al șaselea an în care Asociația Help Autism marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, prin intermediul acestui evenimentul cultural menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 500 de copii din asociație.

Concertul SUFLET ÎN CULORI 2019. Imago Mundi

La ediţia din acest an, suntem onorați de prezența ansamblulului IMAGO MUNDI (Oana Ivașcu – oboi; Daniel Ivașcu – percuție; Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu – cobză, chitară; Ștefan Barbu – vioară; Adrian Buciu – flaute; Andreea Țimiraș – violoncel; Cristian Stănoiu – proiecții video live). Aceștia se alătură susținerii copiilor cu autism.

”Vă invităm ca împreună să transformăm miracolul muzicii în miracolul recuperării copiilor cu autism”, au anunțat organizatorii.

Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi direcționate către programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociației Help Autism.

Pentru a participa la eveniment puteți intra pe link-ul https://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7734 pentru a dona o oră de terapie copiilor speciali.

Citește și Atenție pe ce site-uri intrați! Atacurile de phishing s-au dublat în 2018

 

 

 

Citiți și despre: