Stiri: Finante

Concluzia „Shift Change Management Conference” – schimbarea este benefică

09.06.2016

Evenimentul „Shift Management Conference”, organizat de BusinessMark, care a avut loc pe data de 7 iunie la Crowne Plaza Hotel, a oferit managerilor posibilitatea de a identifica elementele esențiale pe care trebuie să le alinieze la strategia de business, astfel încât schimbarea să se simtă în mod benefic în sistem.

Speakerii din prima parte a zilei au fost: Michael SCHROEDER, Founder, Linarson Coaching, Cătălina DODU, Country Manager, ATOS, George Octavian IACOB, Director General, Polisano, Cosmin COȘTEAN, CEO, Performio EPM și Mona URSU, Managing Partner, BrandFusion.

Aceștia au concluzionat că schimbarea este benefică și ar trebui văzută ca o oportunitate, însă aceasta ar trebui făcută numai după o informare minuțioasă.

Cea de-a doua sesiune de dezbateri a continuat cu Jerome BARRAND, Co-founder and President of Agil’OA, Ciprian MOGA, Business Transformation Advisor, Mikael FREDHOLM, CEO, World Class România, Cristian POPESCU, HR Director, PRO TV, Elena BADEA, Marketing Strategy Consultant şi Daniel BICHIŞ, Managing Partner, Competent Consulting.

Intervenția primilor doi speakeri , referitoare la agilitatea în managementul schimbării, a conchis că digitalizarea este același lucru cu globalizarea și că, dacă acum câțiva ani strategia era elaborată și self centred, acum este ceea ce se numește strategie agilă.

Evenimentul a inclus și un seminar cu tema „Agilitatea ca Soluție pentru a Rezista în Fața Noii Societăți Digitale” și a fost susținut de Jerome Barrand și Ciprian Moga. Opinia lui Jerome Barrand fiind că schimbarea este bună, dar trebuie să fie făcută conștient și cu un scop util.