Companii de paza amendate de Consiliul Concurentei

Concurenţa analizează tranzacţia prin care Magnetti Building este preluată de Baupartner

08.06.2017

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care activitatea de producţie şi comercializare de prefabricate din beton a Magnetti Building S.R.L este preluată de Grupul Baupartner, prin intermediul a două companii Bauelemente Reinvest S.R.L. şi Bauelemente S.R.L.

Bauelemente Reinvest S.R.L. activează în domeniul de holding, iar Bauelemente S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din beton pentru construcţii.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenţei a mai anunţat că este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere referitoare la modul în care concentrarea economică, ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă. Astfel, observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la adresa instituţiei, până la data de 21 iunie 2017.

 

 

Citiți și despre: