Stiri: Social

Concursul pentru ocuparea functiilor de directori de scoli

Când începe concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de şcoli?

21.06.2022

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de şcoli. Ministerul Educației anunță organizarea, în perioada iunie – septembrie 2022, a celei de-a treia sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

În urma sesiunilor 2021 și 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, continuarea acestui demers fiind o consecință firească a politicii ministerului de profesionalizare a managementului școlar.

1.700 de funcții rămase vacante

Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcții rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie.

Proba scrisă se va desfășura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi susținute în perioada 22-29 septembrie 2022.

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de şcoli. Calendar

Calendarul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat (sesiunea iunie-octombrie 2022):

Citeşte şi BookLand se implică în educația tinerilor de mâine. Anunţ important