Stiri: Logistica

onditii calatorie Spania 2021

Condiţii călătorie Spania 2021: Wizz Air face un anunţ important pentru români

30.06.2021

Condiţii călătorie Spania 2021. Românii pot călători mai uşor în Spania datorită relaxării restricţiilor. Compania aeriană Wizz Air a anunţat că, în urma diminuării restricțiilor pentru pasagerii care vizitează Spania, românii pot călători către destinații din această țară fără a prezenta un test negativ pentru Covid-19, un certificat de vaccinare sau de imunitate naturală.

Condiţii călătorie Spania 2021. Zboruri covenabile

Compania își reconfirmă angajamentul de a le oferi pasagerilor români zboruri convenabile și sigure către orașe precum Barcelona, Castellón, Madrid, Málaga, Sevilla, Valencia și multe altele, cu plecare de pe mai multe aeroporturi din România. Bilete pentru destinații populare de vacanță sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

România nu se mai află pe lista țărilor cu risc întocmită de autoritățile spaniole, pasagerii putându-se bucura mult mai ușor de o vacanță în Peninsula Iberică. Singura obligație a pasagerilor care intră în Spania este de a completa un formular online. Mai mult decât atât, la întoarcerea în România, Spania se află pe lista verde, astfel încât venirea din această țară este lipsită de orice restricție.

Decizia celor două țări ușurează procesul românilor ce vor să se bucure de minunatele atracții ale Spaniei sau să își viziteze familia și prietenii în timpul verii. Spania este o destinație binecunoscută pentru plajele splendide, natura impresionantă, istoria și arhitectura bogată. Acum, pasagerii din Europa pot redescoperi Spania și se pot bucura de o vacanță binevenită cu ajutorul zborurilor sigure, la tarife avantajoase.

WIZZ Flex

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranță și sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Citeşte şi Condiţii călătorie Grecia 2021. Românii pot călători cu certificatul de vaccinare