Stiri: Energie

Rezultate Conpet.

CONPET Ploieşti are o nouă conducere. Cine este preşedintele Consiliului de Administraţie?

29.08.2018

CONPET Ploieşti are o nouă conducere. Compania a decis în ședinţa de marţi numirea unui nou preşedinte al Consiliului de Administraţie. De asemenea, tot atunci, a fost aprobată şi structura și componența Comitetelor Consultative constituite la nivelul Consiliului de Administrație.

Astfel, Gheorghe Cristian – Florin preia conducerea companiei, începând cu 28 august 2018, până la data de 21 august 2022.

„În ședința din data de 28.08.2018, Consiliul de Administrație al CONPET S.A., a decis numirea lui Gheorghe Cristian – Florin în funcția de Președinte al CA începând cu data de 28.08.2018 până la data de 21.08.2022 (inclusiv)”, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori.

Cine mai face parte din noua conducere CONPET Ploieşti?

Membrii Consiliului de Administraţie au decis şi aprobarea structurii și componenței comitetelor consultative constituite la nivelul CA al CONPET Ploieşti.

În cadrul Comitetul de Nominalizare și Remunerare au fost făcute următoarele numiri:

– președinte: Albulescu Mihai – Adrian

– membrii: Iacob Constantin – Ciprian, Gavrilă Florin – Daniel, Pavăl Karina, Meșca Darius – Dumitru

Comitetul de Audit va fi format din: Gavrilă Florin – Daniel – președinte şi Iacob Constantin – Ciprian, Meșca Darius – Dumitru – membrii.

La Comitetul de Dezvoltare și pentru Relația cu Investitorii și cu Autoritățile a fost numit în funcţia de preşedinte Popa Claudiu – Aurelian. Noii membrii ai acestui comitet sunt: Meșca Darius – Dumitru şi Albulescu Mihai – Adrian.

CONPET – tradiție, suflet și energie

Afaceri de 184 milioane de lei, în primul semestru

În prima jumătate din 2018, CONPET Ploieşti a înregistrat o cifră de afaceri de 184,93 milioane de lei. Nivelul este similar cu cel raportat de companie în primele şase luni din anul 2017.

Profitul companiei din primul semestru s-a redus cu 40%, până la 21,6 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017.

CONPET Ploiești este transportatorul naţional de ţiţei şi gaze naturale. Compania operează o reţea de conducte cu o lungime de 3.800 kilometri.

Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti, având ca acţionari statul român, prin Ministerul Energiei, cu 58,7162% din acţiuni, şi alţi acţionari – 41,2838%.

Citeşte şi Managementul performanțelor: Cele mai des întâlnite greşeli într-o firmă