Stiri: Retail

Conferinta Academiei de eCommerce 2019

Conferința Academiei de eCommerce 2019 va avea loc pe 7 iunie, la Ruse

08.05.2019

Conferința Academiei de eCommerce 2019 va avea loc pe 7 iunie. Cea de-a patra ediție anuală a conferinței este organizată la Ruse. Evenimentul va reuni, în acest an, peste 400 de specialiști din cinci țări.

Conferința Academiei de eCommerce 2019 se va desfășura într-una dintre cele mai emblematice clădiri din Bulgaria – ” Dohodno Zdanie”.

Conferința Academiei de eCommerce 2019. Building eCommerce Bridges

Drept subtitlu al conferinței, organizatorii au ales “Building eCommerce Bridges” (Construirea de punți în comerțul electronic). La eveniment sunt așteptați vizitatori nu doar din Bulgaria, ci și oaspeți din:

  • România
  • Grecia
  • Israel
  • Ucraina

”După o serie de evenimente utile, desfășurate în ultimii trei ani, Academia de Comerț Electronic (eCommerce Academy) organizează conferința sa anuală dedicată, firește, temei vânzărilor online. Evenimentul constituie o oportunitate pentru fiecare comerciant să se familiarizeze cu teme de afaceri utile și extrem de importante, cum ar fi oportunități de vânzări în țară și în străinătate, diverse abordări de marketing, metode noi si clasice de comunicare cu clienții, de vânzări pe platformele Marketplace, tipuri de logistică și oportunități de utilizare a serviciilor fulfillment și multe altele”, au anunțat organizatorii.

Conferința Academiei de eCommerce 2019. Oportunități de networking

În plus, vizitatorii vor putea să profite de numeroase oportunități de networking, o suprafață mare cu mai mult de 30 de expozanți. În a doua zi după conferința principală se vor desfășura și 6 traininguri practice pe teme importante pentru orice comerciant online.

În paralel cu conferința principală, va avea loc și o conferință de dropshipping. Aceasta prezintă comercianților electronici, oportunități suplimentare de vânzări.

Conferința Academiei de eCommerce 2019. Invitați

Forumul va avea loc pe 7 iunie 2019 la Ruse, iar invitații la eveniment vor putea asculta prelegerile și vor putea lua legătura cu lectorii, specialiști cu experiență și personalități de top în domeniu:

  • Radoslav Krumov – reprezentant al unei companii de curierat de top din Bulgaria
  • Martin Bogdanov – expert în sfera instrumentelor de plată online
  • Kiril Dinov – manager de dezvoltare într-o platformă vastă de optimizare a vânzărilor, din România
  • Elsa Florea – șeful departamentului internațional al unei companii care vânzări online pe nouă piețe
  • o serie de vorbitori internaționali pe teme legate de vânzările pe eBay și Amazon.

Toți cei care doresc să participe la acest eveniment pot fi înscriși prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul Academiei: https://ecommercebg.com/conference-2019/?language=en_US

Citește și Conferința REBELS AND RULERS – The Global Forum for Open Branding are loc pe 17-18 octombrie