Conferinţa „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie” va avea loc pe 25 aprilie

13.04.2017

Pe data de 25 aprilie, de la ora 9, în sala de conferinţe Rossini, Congress Hall, în Iaşi, energynomics.ro organizează, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, primul său eveniment dedicat Eficienţei Energetice: „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”.

Conferinţa îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Sponsorul principal al conferinţei este ENGIE România, companie care, împreună cu filialele sale, deserveşte aproximativ 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 de kilometri în 19 judeţe din sudul României şi Bucureşti.

Vorbitori în cadrul evenimentului:

– Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi
– Nicolae Dordea, Manager Vânzări Clienți Business Nord ENGIE România
– Marius Cătălin Lepinzean, Business Development Manager Phoenix Contact
– Nicoleta Ion, Enero
– Cristian Sîrbu, Director Regional Eximbank

„Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiență energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

 

 

Citiți și despre: