Stiri: Economie

Conferința Afaceri.ro Iași 2016 are loc pe 10 februarie

01.02.2016

Pe data de 10 februarie, Conferința Afaceri.ro Iași 2016 va da startul seriei de evenimente naționale Afaceri.ro. Evenimentul, organizat de Arhipelago, APEC și Camera de Comerț și Industrie Iași, în parteneriat cu Enterprise Europe Network, Parcul Științific și Tehnologic “Tehnopolis” și Clustero, va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași.

Conferința va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, precum lusterele din regiunea de Nord-Est, noile Finanțări active 2014 – 2020, modificările Codului Fiscal, utilizarea metodelor de marketing online în promovarea afacerii și nevoile specifice de instruire ale companiilor de pe piața locală. Toate aceste teme vor fi dezbătute prin intermediul unor prezentări interactive, dezbateri și ateliere de lucru susținute de profesioniști în domeniu.

“Anul 2016 este un an important, cu o prognoză de creștere economică, cu noi programe de finațare deschise și cu un nou val de antreprenori ieșeni care vor să obțină performanță în mai multe domenii. Temele propuse vin în întâmpinarea acestor noutăți și creșteri în zona de business locală”, a afirmat Marius Alexa, Fondator Afaceri.ro.

Printre speakerii care au confirmat prezența se află Daniel Coșniță (Președinte, Asociația Clusterelor din România), Vasile Lungu (Director General, Domeniile Lungu), Cristian Ignat (Chief Canopyst, Canopy), Iulian Basu (Consultant, Business Angels), Gabriela Coman (Coordonator Incubator de Afaceri, Parcul Științific si Tehnologic “Tehnopolis”), Ovidiu Popică (Project Manager, StartupCafe), Alina Popa (Director Executiv, Euronest), Radu Nechita (Training Partner, Mentor Training).

Mai multe detalii despre Conferința Afaceri.ro Iași 2016 pot fi găsite pe pagina oficială:  http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-iasi-2016/.