Conferinţa Antreprenor în România are loc pe 7 iunie

23.05.2018

Revista Cariere organizează un eveniment dedicat antreprenorilor, Antreprenor în România pe data de 7 iunie 2018, la Hotel Residence Arc de Triomphe din Capitală. Evenimentul va reuni peste 100 de participanți: Antreprenori, factori de decizie, CEO din companii medii și mari.

„Vom dezbate împreună cu invitații noștri speciali care sunt provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România, în 2018. Speakerii sunt antreprenori din România care au curajul de a concura de la egal la egal cu marile companii ale business-ului local și care creează oportunități acolo unde ceilalți văd doar obstacole. Sunt oamenii care prin viziune și dinamism, printr-o luptă continuă cu piedicile birocratice, creează și cresc companii de succes”, au anunţat organizatorii conferinţei.

În cadrul conferinței vom aborda subiecte cum ar fi:

  • Companie antreprenorială – vis sau viziune? Provocările unui business solid;
  • Despre cultura antreprenorială la romani. Aptitudini și comportamente antreprenoriale;
  • Educația antreprenorială. Rolul educației de business în succesul antreprenorial;
  • Antreprenoriat, intraprenoriat și speranțe pentru piața muncii;
  • Diferențe între leadership-ul antreprenorial și leadership-ul corporatist.

Key note Speaker: Stefano Colli-Lanzi

Stefano Colli-Lanzi a început în 1998 calatoria antreprenorială, fondând Générale Industrielle Italia, Gi Group, una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă. Compania este prezentă în peste 40 de țări din Europa, Africa, Asia și America.

Printre speakeri se mai numără: Felix Toma, Country Manager Gi Group România & Bulgaria; Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni; Virginia Oțel, President PWN Romania; Ștefan Dărăbuș, Director regional, Europa Centrală și de Sud Hope and Homes for Children; Oana Marinescu, Managing director OMA Vision; Ilinca Păun, CEO, EA- The Entrepreneurship Academy și alții.

 

 

 

Citiți și despre: