Conferința Business (r)Evolution Bucureşti are loc pe 10 mai

04.05.2017

Pentru al şaptelea an consecutiv, Doingbusiness.ro organizează seria de conferințe dedicate soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. Anul acesta, Proiectul național este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe a început la Iași, în 21 martie 2017, a continuat la Brașov în 11 aprilie 2017 și după evenimentul din 10 mai 2017 de la București continuă la Arad (14 iunie), Târgu Mureș, Craiova, Piatra-Neamț și Oradea.

Business (r)Evolution se desfășoară la București în 10 mai 2017 începând cu ora 9.00, la Hotelul Crowne Plaza.

,,Ca și decidenții, antreprenorii au nevoie în activitatea lor de ceea ce putem numi plastic <materie primă> în afaceri, respectiv de informație. Ea trebuie să fie reală, oferită din timp, nedistorsionată și să fie dublată de efectele preconizate ale acțiunilor. Totodată, informația trebuie însoțită de mijloacele de acțiune eficientă, care câteodată sunt revoluționare iar alteori dispunem de ele dar nu știm că le avem. Noi, Doingbusiness.ro, la asta ne pricepem foarte bine: să aducem în fața antreprenorilor în primul rând informația și mijloacele de capitalizare a informației, cu alte cuvinte să contribuim la transformarea informației în profit’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul va fi moderat de Radu Soviani care va prezenta audienței și scenariul alternativ la prognoza oficială a economiei pentru anul 2017.

Conferinţa este structurată în 3 sesiuni dedicate consultanței și soluțiilor pentru un management performant, impactului digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerii, și dezvoltării personale și a aptitudinilor manageriale.

Vorbitorii care vor dezbate împreună cu audiența subiecte de maxim interes pentru mediul de afaceri, sunt : Radu Crăciun – CEO BCR Pensii, Xavier Hucklenbruch – Managing Director Finder Financials, Răzvan Ionescu – Director Marketing Sector Business Telekom, Nicolae Ciutescu – CEO Multi Data Soft (Partener Oracle), Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dana Tudor Tănase – Managing Partner Creative&Bright, Elena Badea – Managing Partner Valoria Business Solutions, Dumitru Ion – CEO Kompass România.

Speakerii vor răspunde în cadrul sesiunilor conferinței la întrebări cheie legate de:

  • prognozele oficiale asupra mersului economiei
  • impactul majorării salariilor în sectorul public asupra sectorului privat și modalități de retenție a angajaților în aceste condiții,
  • optimizarea costurilor și a resurselor financiare conform legislației fiscale,
  • alternative de vânzare și comunicare cu clientul hiper-conectat,
  • cum construim și menținem controlul brandului în zona social media,
  • ce este și cum putem folosi prezență executivă în avantajul nostru

La conferință sunt așteptați să participe top manageri și antreprenori din București și din țară, iar cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul www.doingbusiness.ro.

 

 

Citiți și despre: