Conferinta Business (r)Evolution Iasi

Conferința Business (r)Evolution Iaşi are loc pe 18 octombrie

12.10.2018

Pe 18 octombrie va avea loc Conferința Business (r)Evolution de la Iași. Evenimentul este organizat în cadrul Hotel International, Sala Magnum, de la ora 9:00. Sub numele „Digitalizarea – Trend sau Tsunami?”, evenimentul vorbeşte despre modul în care digitalizarea transformă economia României.

Directori executivi, dar și antreprenori importanți din Iași și județele adiacente, sunt așteptați să participe la Conferința Națională „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?”.

Conferința Business (r)Evolution Iaşi: Fenomenul digitalizării

Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, oferă participanților oportunitatea de a înțelege care sunt modurile în care companiile se raportează la fenomenul digitalizării.

În cadrul conferinţei se va mai discuta şi despre tendințele care aduc oportunități de creştere și, totodată, care sunt riscurile cu care se vor confrunta cei care nu țin pasul cu tehnologia.

Conferința Business (r)Evolution Iaşi: Ce spun organizatorii?

Conferința națională Business (r)Evolution Iași reprezintă o oportunitate excepțională.

,,Transformarea digitală are multiple fațete în funcție de sectorul de activitate, funcția din companie pe care o vizează, cerințele clienților și cele ale partenerilor. Problemele pe care le aduce digitalizarea sunt complexe, iar soluțiile pot fi diverse. Conferința națională Business (r)Evolution de la Iași este o oportunitate excepțională pentru manageri de a descoperi soluții la transformările ireversibile aduse de revoluția digitală pentru afaceri. Vom discuta dacă digitalizarea este un trend sau un tsunami, în condițiile în care aproape totul este modificat – de la producție și consum până la intermediere financiară’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința Business (r)Evolution Iaşi: Speakerii evenimentului

Evenimentul va fi deschis de Dan Schipor, Partener BDO Romania. Acesta deţine peste 16 ani de experiență în Management Strategic. Tot în prima sesiune va lua cuvândul şi Alina Marchis, expert al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare. Ea va vorbi despre cele peste 700 de companii românești care au fost sprijinite până în prezent de BERD.

Laura Sachelarie, Senior Segment Manager, Segment Management & Proposition Delivery Romania la Telekom Romania va urca pe scena evenimentului şi va vorbi despre soluțiile pe care le oferă companiilor pentru a le ajuta în drumul lor spre digitalizare.

Tudor Galoș, din cadrul Tudor Galoș Consulting, va oferi apoi o nouă perspectivă asupra strategiilor de marketing digital în contextul GDPR.

În plus, Ozana Giușcă, Tooliers, va vorbi despre modalități de accelerare a vânzărilor care nu necesită costuri suplimentare.

În a doua sesiune a Conferinței Business (r)Evolution Iași se va realiza o prezentare de maximă interactivitate. Această prezentare va fi susținută de speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer.

Conferința Business (r)Evolution Iaşi: Participarea este gratuită

Participarea la Business (r)Evolution Iaşi este gratuită pentru primii doi reprezentanți din cadrul fiecărei companii participante la eveniment.

Programul evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul: doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-iasi-2018-26

După conferinţa de lași, Business (r)Evolution continuă la Brașov în data de 31 octombrie 2018.

Citeşte şi Rezidenţiat 2018 înscrieri. Anunţ important făcut de Ministerul Sănătăţii

 

 

Citiți și despre: