Conferința Business (r)Evolution are loc pe 27 septembrie, la București

04.09.2018

Pe data de 27 septembrie 2018, va avea loc conferința Business (r)Evolution. Evenimentul este organizat în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Bucureşti. Sub motto-ul „Digitalizarea – Trend sau Tsunami?”, evenimentul va aborda următoarea temă: „Cum transformă digitalizarea economia României”.

Conferinţa Business (r)Evolution se bucură de participarea unor importanţi manageri din cadrul companiilor din România şi multinaţionalelor, precum și a unor antreprenori cu renume în ţara noastră.

Conferința Business (r)Evolution. Cum se schimbă economia României?

Participanţii vor avea oportunitatea de a descoperi modalităţi noi prin care digitalizarea, competiţia și antreprenoriatul transformă economia ţării noastre.

Organizatorii evenimentului spun că în cadrul conferinţei vor fi prezentate tendinţele care schimbă, pe termen lung, economia României.

,,Business (r)Evolution este o oportunitate excepțională pentru a afla mega-tendințele care schimbă peisajul economic pe termen lung. Având acces la networking de calitate, participanții vor descoperi în același timp soluții la transformările ireversibile aduse de revoluția digitală pentru afaceri. Vom discuta dacă digitalizarea este un trend sau un tsunami, în condițiile în care aproape totul este modificat – de la producție și consum până la intermediere financiară’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința Business (r)Evolution. Structura evenimentului

Acesta mai spune că managerii și antreprenorii care deja şi-au anunţat participarea se vor alătura celor peste 300 de participanți de la edițiile anterioare ale evenimentului. În 2018, Business (r)Evolution a mai ajuns în Oradea și Constanța

Conferința Business (r)Evolution este structurată în două sesiuni. Acestea sunt dedicate managementului performant în economia digitală și oportunităților oferite de digitalizare.

La finalul evenimentului va avea loc şi o sesiunse specială, interactivă. Aceasta este dedicată liderilor care au drept scop atingerea unei performanțe în management.

Conferința Business (r)Evolution. Vorbitorii evenimentului

Conferința Business (r)Evolution este deschisă de Daniela Marin. Expertul Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare deţine 15 ani de experiență în dezvoltarea business-urilor și în finanțare internațională.

Până la ora actuală, în jur de 700 de companii românești au fost ajutate de BERD, în cadrul programului coordonat de Daniela Marin. Acestea au fost ajutate în accesarea de servicii de consultanță, precum şi în transformarea business-urilor.

Conferința Business (r)Evolution.

În cea de-a doua sesiune, vor lua cuvântul:

Elena Badea – Valoria Business Solutions

Elena Badea va vorbi despre noile comportamente de achiziţie B2B ale managerilor din generația Y.

Tudor Galoș – Tudor Galoș Consulting

Tudor Galoş va oferi o perspectivă inovativă asupra strategiilor de marketing digital în contextul GDPR.

Ozana Giușcă -Tooliers

Ozana Giușcă va discuta despre modalităţile de creştere a vânzărilor fără costuri suplimentare .

Sesiunea specială a evenimentului îl are ca vorbitor pe speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer. În cadrul acestei sesiuni, participanţi pot să-și identifice abilitățile-cheie de comunicare. De asemenea, ei vor afla cum pot să își maximizeze abilitățile de relaţionare în scopul conducerii echipelor către performanțe mai bune.

Programul Business (r)Evolution și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-bucuresti-2018-25

După conferinţa din Capitală, evenimentul Business (r)Evolution continuă la Iași (18 octombrie 2018) și Brașov (31 octombrie 2018).

Citeşte şi Programul Investeşte în tine: Credite pentru dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor

 

 

Citiți și despre: