Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS are loc pe 10 noiembrie

05.11.2015

Pe 10 noiembrie, Doingbusiness.ro şi Kompass România organizează, la București, Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS, un eveniment de referinţă pentru 35.000 de companii care reprezintă comunitatea Kompass din ţara noastră.

Conferinţa oferă participanților oportunitatea de a înțelege noile provocări ale economiei românești, de a discuta și descoperi soluții pentru succesul companiilor lor și de a întâlni potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

Speakerii din cadrul BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezintă cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economie (telecomunicații, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), instituții economice de prestigiu și companii care au dovedit succesul antreprenorial.

Invitații vor dezbate cadrul de afaceri pentru 2016, în contextul modificărilor Codului Fiscal și a evoluției generale a economiei aflată într-un nou ciclu de creștere, adaptării consumatorilor – clienți persoane fizice sau companii la noua realitate economică a transformării digitale, în toate domeniile.

Evenimentul va începe cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiperconectivitate și digitalizare), în cadrul căreia Cătălin Păuna (Country Economist Banca Mondială), Lucian Anghel (CEO – BCR Pensii, Președinte al Consiliul de Administrație BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft România), Gabriel Biriș (Managing Partner Biriș Goran SPARL), Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) vor descifra și contura tendințele de afaceri și ale mediului economic pentru anul 2016.

De asemenea, evenimentul include sesiuni paralele dedicate tacticilor de afaceri de succes (vânzări și marketing, noul management, tehnologie, finanțare și leadership & coaching).

O sesiune specială este dedicată dezvoltării rețelei de afaceri (networking) prin discuții cu participanții, speakerii și specialiștii prezenți în cadrul conferinței.

Mai multe detalii despre programul Conferinței BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt disponibile aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/program/ iar lista completă a speakerilor este disponibilă aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/speakeri-b2mb/.

 

 

Citiți și despre:

  • Conferinţa Business to More Business: Economia ţării va creşte şi în 2016Conferinţa Business to More Business: Economia ţării va creşte şi în 2016 Anul viitor, economia ţării va continua să crească, chiar și într-un climat de incertitudine politică, pe fondul creșterii consumului și a majorării investițiilor private, aceasta este principala concluzie a […]
  • IMM ReStart ajunge la Sibiu pe 12 maiIMM ReStart ajunge la Sibiu pe 12 mai "IMM ReStart - Descoperă-ți potentialul" Sibiu va avea loc marţi, pe 12 mai, în cadrul Hotelului Hilton. Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este dedicat antreprenorilor și managerilor în căutare de […]
  • Business Zone București va avea loc pe 26 februarieBusiness Zone București va avea loc pe 26 februarie Pe 26 februarie, doingbusiness.ro organizează în cadrul Hotelului Radisson Blu evenimentul Business Zone București. Acesta este un eveniment exclusivist ce va reuni grupuri de experți antreprenori și […]
  • IMM Restart Galaţi va avea loc pe 30 septembrieIMM Restart Galaţi va avea loc pe 30 septembrie Pe 30 septembrie, Doingbusiness.ro organizează la Galați, evenimentul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’. Evenimentul va avea loc la Hotelul Viva Club. Conferinţa reprezintă o bună oportunitate, […]
  • Pe 28 aprilie are loc evenimentul IMM ReStart AradPe 28 aprilie are loc evenimentul IMM ReStart Arad Pe data de 28 aprilie, antreprenorii și managerii companiilor din Arad și județele învecinate sunt invitați să participe la evenimentul „IMM ReStart - Descoperă-ți potenţialul”, organizat de Doingbusiness.ro. […]