Conferința Business to more Business Timișoara va avea loc pe 8 decembrie

30.11.2016

Conferința Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri al anului din județul Timiș, va avea loc la la Timișoara pe data de 8 decembrie. Conferința încheie seria de evenimente Business to more Business 2016, care a debutat la Brașov, în 10 martie și a mai cuprins mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța, Cluj Napoca și Oradea.

”Conferința Regională Business to more Business s-a dovedit și în 2016 cel mai mare eveniment de afaceri reunind cateva mii de antreprenori și managerii regionali care au participat în cadrul celor 10 evenimente componente. La Timișoara, în 8 decembrie, suntem încrezători că vom reuși din nou să dovedim audienței că este un eveniment ,,obligatoriu”. Pe de-o parte vrem să transmitem cum văd specialiștii invitați de noi mersul economiei pe baza concluziilor trase în probabil cea mai completă sondare a sentimentului de afaceri la nivel național și pe de altă parte, să oferim soluții de consultanță financiară, fiscală, management performant și dezvoltare personală. Extrem de important de precizat este și faptul că vom avea o sesiune specială dedicată celui mai fierbinte subiect al anului 2016: digitalizarea, fenomen care aduce cu sine oportunități enorme dar și modificări dramatice ale climatului competițional”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința, moderată de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisă de Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business -Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate.

Bogdan Iacob –  Head of Mass Customers Sales – OMV Petrom Gas va arata participanților în ce fel optimizarea costurilor utilităților începe de la sursă.

Iar dacă după eficientizarea și optimizarea afacerii riscurile încă persistă, cei prezenți vor putea cunoaște modalitățile de transfer ale acestora prin soluțile oferite de Daniel Colita – Director General Adjunct Timisoara Safety Broker.

Totodată, Daniel Pană, Country Managerul SAS România, va demonstra că activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri.

Angela Ene – Președintele Asociației Administratorilor Independenți va vorbi despre aspectele fundamentale care determină creșterea performanței și valorilor companiei.

n cea de-a doua sesiune a evenimentului, dedicată transformării digitale și schimbării comportamentului consumatorului, Ciprian Jichici, Regional Business Director – Microsoft Romania va prezenta cele mai recente noutăți din tehnologia cloud. Sesiunea continuă cu soluții referitoare la generarea de oportunități imediate de vânzare, identificate de către Dumitru Ion – CEO Kompass România.

De asemenea, prin sesiunea de dezvoltare personală (susținută de Elena Badea – Partner & Senior Consultant – Sfera Business), conferința de la Timișoara  se încheie cu prezentarea celor mai noi tendințe în comunicare și marketing.