Stiri: Economie

Conferinţa Business to more Business va avea loc pe 10 martie, la Braşov

03.03.2016

Doingbusiness.ro va lansa, pe data de 10 martie, la Braşov, conferința națională Business to more Business, marcând astfel debutul unei serii de 10 evenimente desfășurate în cele mai importante centre de afaceri din România.

Evenimentul Business to more Business reprezintă un concept unic şi este parte a unui proiect național care marchează, în 2016, al 6-lea an consecutiv în care aduce consultanță fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local, precum și soluții pentru dezvoltarea afacerii în pas cu provocările transformării digitale.

,,Este al 6-lea an consecutiv în care organizăm, la nivel național, această serie de evenimente. Experiența anterioară, întregită de contribuția participanților la evenimentele din anii trecuți, ne face încrezători că Business to more Business – ediția 2016 – va fi cea mai completă serie de evenimente de până acum. Nu întâmplător debutăm la Brașov unde anul trecut, aproape 200 de participanți s-au bucurat și au interacționat excelent cu prezentările speakerilor noștri iar noi am putut răspunde nevoilor de informații și soluții ale mediului de afaceri local. Rezultatul a fost un succes deplin al conferinței’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferinţele Business to more Business oferă managerilor și antreprenorilor instrumente utile pentru promovarea și pentru susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Brașov va fi organizată la Hotel Kronwell, începând cu ora 9.00. Evenimentul reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile acest judeţ și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

Participanții vor afla cele mai noi răspunsuri în ceea ce privește absorbția fondurilor europene, pe lângă modificările importante în domeniul impozitării directe aduse de noul Cod Fiscal, în sesiunea de consultanță fiscală.

Totodată, în cea de-a doua parte, evenimentul oferă sesiuni exclusive dedicate analizei inteligente a datelor, provocărilor mediului online, precum și celor mai noi tendințe in marketing și comunicare.

În plus, evenimentul se încheie cu un workshop special de dezvoltare personală și executive coaching.

Printre speakerii care vor susține prezentări în cadrul conferinţei din 10 martie se numără Mihail Ionescu – Tax Senior Consultant EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finanace Advisors, Dr. Vasile Voicu – Telekom Romania, Elena Badea – Marketing Director EY Romania, Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

Conferința națională Business to more Business include în 2016 mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016), Iași (23 martie 2016), Arad (7 aprilie 2016), Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference.