Stiri: Social

Conferința ”Copilul tău - Campion la Viață”

Conferința ”Copilul tău – Campion la Viață”, organizată de Shakespeare School pe 12 octombrie

07.10.2023

Conferința ”Copilul tău – Campion la Viață”. Shakespeare School organizează pe data de 12 octombrie, de la ora 18:00, cea de-a XVII-a ediție a Conferinței #Gratuite Online „Copilul tău – Campion la Viață” cu tema „Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative”.

CÂND? Joi, 12 Octombrie, ora 18:30

UNDE? ONLINE, pe platforma ZOOM

Participarea este gratuită.

Toți cei prezenți la Conferință, în data de 12 octombrie, vor primi un Certificat de Participare. Acesta va fi automat transmis, începând cu data de 13 octombrie (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la eveniment).

Beneficiile participării

Veți descoperi alături de specialiștii invitați:

· Anturajul – ce reprezintă și cum influențează viața copiilor noștri

· Care sunt pericolele influenței negative și a modelelor negative asupra psihicului unui copil?

· Ce este important să cultivăm în copiii noștri pentru ca ei să devină adulți echilibrați și fericiți?

· Care este rolul nostru, al adulților, în această dinamică și cum îi putem susține și feri pe copii de tentația unor decizii care îi pot afecta pentru tot restul vieții?

Conferința ”Copilul tău – Campion la Viață”. Speakeri

MIRELA HORUMBĂ: psiholog autonom cu practică privată, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, Este absolventă a programului masteral „Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare – PEU și dezvoltare personală” (Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București) și membră a WAPP ( World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy).

Este autoarea programului înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci din România „Busola părinților”, bazat pe certificările internaționale în metoda finlandeză Kids Skills, cu elemente din ”Circle of Security” și Feuerstein Instrumental Enrichment

ANDREEA PĂUNOIU: profesor și psiholog. Coordonează Programul de Mindfulness și Dezvoltare personală la Shakespeare School. Andreea studiază de peste 10 ani domeniul psihologiei, în care deține o diplomă de licență și una de master și în 2021 a absolvit Programul de Formare în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale al Asociației de Psihofarmacoterapie și Știinte Cognitive.

Este Senior Coach NeuroMindfulness acreditat de NeuroMindfulness Institute și a obținut de la Mindful Schools USA certificatele Mindfulness Fundamentals și Mindfulness Essentials for Educators.

Citește și Shakespeare School prezintă noutățile și evenimentele pe care le-a pregătit în următoarea perioadă