Stiri: Economie

Conferința de business FORTRESS va avea loc pe 11 mai

10.04.2017

Pe data de 11 mai, la Cluj Napoca va avea loc conferința de afaceri FORTRESS. Obiectivul evenimentului este de a dinamiza mediul de business generând oportunităţi reale de dezvoltare a afacerilor prin încurajarea în mod activ a interacţiunii şi a schimbului de experienţe, precum și prin facilitarea accesului la informaţii de actualitate şi know–how.

Tematica conferinţei se concentrează pe prezentarea de sisteme eficiente de management, implementate cu succes în diferite organizaţii.

”Schimbarea este tot mai complexă şi rapidă iar mediul de business actual se confruntă cu mutaţii profunde. Astfel, managerii trebuie să ia decizii strategice într-un mediu plin de incertitudini. În acelaşi timp talentul devine din ce în ce mai rar, iar preţul corespunzător”, au explicat organizatorii conferinței FORTRESS.

Participanţii – antreprenori, manageri şi reprezentanţi ai diverselor companii naţionale şi multinaţionale – se vor reuni sub sigla FORTRESS, evenimentul devenind astfel momentul de întâlnire pentru mai mult de 120 de antreprenori care au drept numitor comun dorinţa de dezvoltare şi conectare.

Agenda evenimentului cuprinde cinci speakeri cu experienţă relevantă în management. În plus, după sesiunile de prezentare şi informare, invitaţii sunt provocaţi la discuţii libere şi schimburi de idei. Cina este programată la ora 19:00  şi va fi urmată de selectarea câştigătorilor premiilor FORTRESS: Tombola dedicată participanţilor la conferinţă și Premiul pentru Partenerul anului 2017 URS România.

Persoanele interesate de participarea la Conferința Business FORTRESS, pot beneficia de un sistem atractiv de discounturi dedicate grupurilor, înscrierilor Early Bird (înaintea datei de 14 aprilie 2017) şi clienţilor URS Romania.

Detalii şi informaţii complete despre Conferinţa FORTRESS se regăsesc pe site-ul urscertificari.ro.