Stiri: Logistica

Conferinta de Infrastructura 2022

Conferinţa de Infrastructură 2022: Ce subiecte se vor dezbate?

05.05.2022

Conferinţa de Infrastructură 2022. Club Feroviar, Carieră Feroviară în România (CFiR) și Universitatea Tehnică de Construcții București, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România (AIF), în parteneriat media cu Agerpres și Jurnalul de Afaceri, organizează a XVI-a ediție a Conferințelor Club Feroviar – Conferința de Infrastructură, eveniment care va avea loc în zilele de 18 și 19 mai, la Universitatea Tehnică de Construcții București.

Conferințele Club Feroviar

Conferințele Club Feroviar reunesc administratori de infrastructură, operatori de marfă și pasageri regionali și locali, constructori de talie internațională și regională, integratori și companii de inginerie, alături de reprezentanți ai sectorului public și cadre universitare pentru a discuta proiectele importante care se desfășoară în sectorul feroviar.

Acest eveniment susține inovarea în domeniul căilor ferate și încurajează colaborarea între reprezentanți ai companiilor din domeniu și specialiști din industria de profil.

Conferinţa de Infrastructură 2022. O platformă de comunicare

Evenimentul, ajuns la a XVI-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii guvernului şi cei ai industriei feroviare.

Subiecte de real interes

În prima zi a conferinței, 18 mai, conferința va aduce în atenția publicului subiecte de real interes pentru toţi cei implicaţi în domeniul feroviar.

„Vom afla care este relația dintre calitatea infrastructurii și serviciile oferite de ea, pentru asigurarea unui mediu concurențial, dar și despre căile de creștere a vitezei de deplasare a trenurilor.

Vom discuta și despre metode și soluții de creștere a volumelor de mărfuri transportate pe calea ferată. Vor fi abordate atât oportunitățile actuale pentru infrastructura românească, cât și problemele reale cu care se confruntă”, anunţă organizatorii evenimentului.

Ziua Carierei Feroviare

A doua zi a conferinței, 19 mai, intitulată Ziua Carierei Feroviare, se adresează atât mediului de afaceri din domeniul feroviar și al transportului urban pe șină, cât și mediului academic și studenților/masteranzilor Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri.

Obiectivul acestui eveniment este de a crea un dialog deschis, networking și relații de business, dar și de a acorda șansa studenților/masteranzilor facultății de a se informa în legătură cu realitățile din domeniul feroviar și de a fi în contact cu angajatorii din acest domeniu, fiind astfel la curent cu cele mai bune opțiuni de a-și începe sau dezvolta o carieră feroviară.

Citeşte şi Ziua Webinariilor CFiR din cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România are loc pe 10 mai 2022