Stiri: IT&C

Conferinta DigiCon ’19

Conferința DigiCon ’19 va avea loc pe 27 septembrie

30.08.2019

Marketiu a lansat DigiCon ’19. Este vorba de Conferința Inovației în Digital Marketing, care va avea loc pe 27 septembrie, în București. Astfel, într-o lume dominată de inteligența artificială (AI), Machine Learning și Automatizare, DigiCon ’19 aduce liderilor din industriile de Marketing și Advertising ultimele inovații din domeniul MarTech – explicate, expuse și discutate, desigur, de pionieri ai adoptării tehnologiei moderne în România.

Conferința DigiCon ’19. Marketing online

Multe mesaje de marketing și noi companii se concentrează în prezent pe subiecte precum AI, Machine Learning și Automatizare – și, implicit, pe crearea unor procese care scot elementul uman din Marketing. Însă, până la ce nivel este aceasta o opțiune sustenabilă în evoluția Marketing-ului Online?

Conferința DigiCon ’19. Ce spun organizatorii

“Marketing-ul de astăzi nu este doar despre procesarea unor date. Este în continuare și o artă. Iar înțelegerea simbiozei artei cu știința este încă o lacună în situația curentă a pieței – nu doar în România, ci și internațional. Să înțelegem unde și cum pot fi îmbunătățite calitățile umane cu ajutorul tehnologiei într-o industrie atât de schimbătoare este imperios necesar pentru a performa în actualele condiții de piață, indiferent că vorbim de o singură persoană sau de o companie” – Andrei Tiu, organizator DigiCon.

Subiecte dezbătute

Pe parcursul unei zile, participanții la eveniment vor avea șansa să cunoască câțiva dintre cei mai recunoscuți experți români în ceea ce privește:

  • Strategiile moderne de Marketing
  • Tehnologiile disruptive
  • Influencer Marketing

Este vorba de antreprenori premiați și lideri de opinie din spațiul Start-up – toți aceștia le vor ghida pașii prin secretele advertisingului modern, aplicarea tehnologiei în afacerea ta sau identificarea unor oportunități de creștere accelerată a business-ului.

Evenimentul DigiCon ’19 aduce într-un cadru exclusiv atât personalitățile din lumea digitală și liderii, cât și managerii organizațiilor ce adoptă și transformă aceste noi tehnologii, mijloace sau trend-uri. Vorbim de un eveniment cu atât mai special cu cât participarea se face pe baza unei aplicații, iar biletele nu pot fi cumpărate – astfel diferențiindu-ne mult de alte evenimente de pe piață, în timp ce se păstrează un standard al calității excelent.

Conferința DigiCon ’19. O experiență de neuitat

”Va fi o experiență cu adevărat de neuitat, și suntem siguri că toți cei care vor fi alături de noi vor simți că au învățat sau aflat lucruri valoroase și aplicabile la sfârșitul ediției”, spun organizatorii conferinței.

Printre speakerii anunțați până la acest moment se numără:

  • Laura Musuroaea (Influencer și Vlogger)
  • Vlad Andriescu (Șef Redacție start-up.ro)
  • Andrei Tiu (Antreprenor și CEO Marketiu)
  • Ștefan Gergely (Antreprenor și fondator Aurus.io)

Acestora li se adaugă și alte nume mari care urmează a fi anunțate public la începutul lunii septembrie.

Citește și Vacanță în septembrie 2019: Unde găsim cele mai bune oferte de avion și hoteluri?