Stiri: Companii

Conferinţa “Digitalizarea – Trend sau Tsunami?” ajunge pe 28 noiembrie la Târgu Mureş

24.11.2017

Antreprenorii din Mureș și din județele învecinate sunt invitați marți, 28 noiembrie, la Târgu Mureș, la evenimentul regional Digitalizarea – Trend sau Tsunami? – parte a proiectului național Business rEvolution 2017. Evenimentul va avea loc la Hotel Privo, începând cu ora 9.00. Agenda completă a conferinţei se regăseşte pe pagină evenimentului, din site-ul Doingbusiness.ro.

,,Sunt studii care arată că aproape jumătate din companiile existente acum vor dispărea în următorii 10 ani, dacă nu vor găsi o cale astfel încât să schimbe întreagă companie prin implementarea noilor tehnologii. Așteptam să ne reîntâlnim cu antreprenorii din Mureș pentru a ajută la conștientizarea pe deplin a oportunităților create de lumea digitală’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței.

Evenimentul va prezenta tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital, va identifica direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, prezentând cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitală.

Conferinta este formată din trei sesiuni și va fi deschisă de către Erika Zolyomi – Asociația Economiștilor Maghiari din România – Filiala Mures.

Prima sesiune se adresează managementului performant, consultanței, poveștilor de succes și prezentării amănuntelor decisive din spatele poveștilor de succes și răspunde unor întrebări cheie precum atragerea de noi clienți prin inovație sau reacția mediului de afaceri local la transformarea digitala.

Laura Sachelarie – Telekom România va arată că lucrurile și afacerile se pot face altfel chiar de astăzi (și cum) pentru că tehnologia a devenit foarte accesibila.

De asemenea, Tudor Galos – Senior Consultant, Tudor Galos Consulting, va sublinia principalele prevederi ale noii norme de protecție a datelor personale (GDPR) și cum putem alinia strategia de business la aceste norme, astfel încât să transformăm un potențial obstacol într-o oportunitate.

Sesiunea se va încheia cu povestea companiei Dacia Plant, spusă de unul dintre fondatorii companiei, Traian Ionescu Heroiu, care va împărtăși audienței din experiență să, de la momentul în care a pus bazele companiei, până astăzi, când această valorează peste 15 milioane euro.

În cea de-a două sesiune Alina Necsulescu – Tax Manager – KPMG România va prezența cele mai recente modificări fiscale și modul în care companiile le pot face față, astfel încât să limiteze incertitudinile, dar vor fi identificate și modalitățile prin care digitalizarea poate face parte din orice activitate de afaceri, indiferent de domeniu, prin inovație și digitalizare, ca punte între tehnologie și business-ul traditional.

Cea de-a treia sesiune reprezintă un workshop dedicat tendințelor și provocărilor în domeniul resurselor umane, susținut de Elena Badea – Managing Partner Valoria Business Solutions.