Stiri: Finante

Conferinţa Dreptul Afacerilor 2016 are loc pe 20-21 mai, în Bucureşti

14.04.2016

În perioada 20-21 mai, editura C.H. Beck, în parteneriat cu SCA Piperea şi Asociaţii continuă tradiţia ultimilor 11 ani, organizând ediţia a XII-a a Conferinţei Dreptului Afacerilor. Evenimentul va avea loc în cadrul Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.

Prima ediţie a Conferinţei a avut loc în anul 2005, iar de atunci, SCA Piperea şi Asociaţii a organizat anual conferinţa, cererea de informaţii fiind extrem de ridicată în domeniul dreptului societar, al procedurii insolvenţei şi al dreptului fiscal.

Începând cu 2009, ediţiile conferinţelor au fost, în parte, dedicate noilor coduri (civil şi procedură civilă) care au marcat şi continuă să marcheze în mod semnificativ domeniul dreptului afacerilor.

Cea de-a X-a ediție a fost dedicată unor teme nesupuse atenţiei mediului juridic, centrate pe aspectele de noutate generate de intrarea în vigoare a noilor coduri (civile şi penale) în dreptul societar şi în dreptul insolvenţei.

Anul acesta, Conferinţa Dreptul Afacerilor 2016 – Drept societar, drept fiscal și insolvența – va avea în centrul dezbaterilor aspectele de noutate din viaţa societăţilor care sunt confruntate, şi anul acesta cu o nouă modificare masivă a legislaţiei, de data aceasta cea din domeniul fiscal – intrarea în vigoare la 1 ianuarie 2016 a Noului Cod fiscal.

Detaliile privind programul conferinţei, temele şi modalităţile de înscriere se pot obţine prin email pe adresa marketing@beck.ro sau prin telefon: 021/410.08.47 sau completând formularul disponibil online.