Stiri: Companii

Conferinta Femei de cariera 2019

100 de femei de afaceri și antreprenoare au participat la conferința Femei de carieră 2019

06.06.2019

Conferința Femei de carieră a ajuns la a X-a ediție, ediție aniversară, la care au participat aproape 100 de femei de afaceri și antreprenoare interesate de creșterea și dezvoltarea unui business. Astfel, în cadrul ediției din 23 mai, Alexandra Olteanu – director general All to Know, Milena Git – marketing manager la Answear România, Andreea Coman – managing associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, Dana Nae Popa – managing director la pastel și Marius Bizau – managing partner la Acacia au discutat cu antreprenoarele și femeile de afaceri prezente despre:

  • promovare
  • dezvoltare personală
  • atragerea de fonduri nerambursabile

Conferința a fost moderată de către Dorina Florea, jurnalist cu o experiență de peste 15 ani.

Conferința Femei de carieră 2019. Sesiunea “Cunoaște antreprenoarea”

O noutate a evenimentului a reprezentat-o sesiunea “Cunoaște antreprenoarea”. În cadrul acestei sesiuni, șase antreprenoare s-au prezentat în fața publicului în 30 de secunde, după modelul elevator speech, cunoscut în networking.

Sesiunea a fost deschisă de Roxana Domnica, fondatoare MORE Networking (morenetworking.ro).

Antreprenoarele care au urcat pe scena conferinței și au avut ocazia să își prezinte business-urile sunt:

Conferința Femei de carieră 2019. Cristina Norocel – fondatoare MarketingFX Concept

Cristina este fondatoarea MarketingFX Concept (marketingfx.ro). Ea deține o experiență de 10 ani în PR și marketing.

Ea a mai lucrat și în turism, pharma, construcții și retail. Cristina Norocel a avut ocazia să lanseze branduri noi pe piața locală și pe alte piețe.

Antreprenoarea are mai multe pasiuni: psihologia consumatorului, branding, artă și știința de a vinde, fluctuațiile din piață și urmărirea constantă a trendurilor.

Conferința Femei de carieră 2019. Alina Potorac – fondatoare ACHR

Fondatoarea firmei de contabilitate ACHR (achr.ro), Alina Potorac, deține peste 10 ani de experiență în contabilitate și în prezent este expert contabil.

Ea crede în oameni și în dorințele lor, în a rezolva fiecare solicitare a clienților cu drag, respect și răspundere.

“Cred în oameni și în dorințele lor! De asemenea, cred în antreprenori. Ei sunt cei care țin societatea în evoluție”, spune Alina.

Conferința Femei de carieră 2019. Alina Striinu – fondatoare AS Group

Alina Striinu este CEO la AS Group (as-group.ro) și Analist Business. Ea deține o experiență de peste 15 ani în antreprenoriat.

Se consideră ca fiind o persoană activă, dinamică, căreia îi place să se implice acolo unde există risc.

În același timp cu business-ul, antreprenoarea a dezvoltat și un program de dezvoltare personală intitulat “Rezist să fiu antreprenor?!”.

Acest program este dedicat antreprenorilor care se află la început de drum și care au nevoie de o viziune mai clară la nivel personal sau de business.

Conferința Femei de carieră 2019. Corina Sterea – fondatoare PURE Salon

Corina Sterea are peste 10 ani de experiență în consultanță de business. Ea a lucrat de-a lungul timpului în mai multe domenii de activitate.

Din 2018 a găsit un moment oportun pentru a-și deschide propria afacere către un domeniu care a pasionat-o dintotdeauna: frumusețea.

Conferința Femei de carieră 2019. Ana Maria Chițu – fondatoare Cadou Misterios

Cu toate că la ora actuală lucrează în cadrul unei multinaționale, Ana Maria dorește să își dezvolte cu pași mici independența financiară.

Din acest motiv, ea a înființat un proiect care poartă numele de Cadou Misterios (cadoumisterios.ro), venit în ajutorul celor care nu știu ce cadou să le ofere persoanelor dragi.

Conferința Femei de carieră 2019. Carmen Ciurescu – fondatoare Royal York

În anul 1993, pe vremea când era studentă, Carmen a hotărât să devină antreprenoare și atunci a înființat SC Royal York SRL (royalyork.ro).

În toți acești ani, antreprenoarea a avut două pasiuni pe care le are și în ziua de azi: pentru “hăinuțe pentru ferestre”, așa cum le spune ea perdelelor și draperiilor, dar și un brand de cosmetice și consumabile hoteliere – „Sejur plăcut”, primul brand românesc în domeniu.

Citește și Finanțări agricultură. OTP Bank România: volumul creditelor s-a dublat în 2018