Conferinta Femei in cariera 2019

Conferința Femei în carieră 2019 va avea loc pe 23 mai

16.05.2019

Conferința Femei în carieră 2019 prezintă rolul finanțărilor nerambursabile (fonduri europene și Start-up Nation) în dezvoltarea IMM-urilor. Evenimentul se adresează celor care dețin o companie și vor să obțină finanțare pentru a-și dezvolta business-ul.

Conferința va avea loc pe 23 mai 2019, în cadrul Le Blanc Ballroom, București.

Conferința Femei în carieră 2019. Atragerea de fonduri UE

Atragerea de fonduri europene și de finanțări pot ajuta afacerile să crească mai repede în cazul în care nu ar beneficia de acest capital. Totuși, nu toate companiile pot beneficia de finanțare. În plus, nu toți managerii știu cum să acceseze astfel de fonduri.

”Dacă și tu îți doreșți să afli mai multe despre rolul finanțărilor nerambursabile (fonduri europene și Start-up Nation) în dezvoltarea companiilor mici și mijlocii, participa la conferință Femei de carieră și află direct de la Marius Bizau, consultant în fonduri europene, tot ce vrei să știi despre finanțarea nerambursabilă. Așadar, pregătește-ți întrebările pe care le ai și vino să afli răspunsurile de care ai nevoie”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Mai multe informații despre cum poți participa la eveniment găsești pe woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera/

Marius Bizau este Managing Partner Acacia Consultanță&Project Management SRL. Acesta deține o experiență de 15 ani în implementarea și managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă, atât în mediul public, cât și în privat. În toată această perioadă, el a gestionat proiecte de aproximativ 400 milioane Euro.

Alături de Marius Bizau, participanții vor întâlni și alți speakeri care vor prezenta informații utile din domenii precum:

  • legal
  • promovare online
  • PR
  • coaching
  • dezvoltare personală

”Dacă și tu vrei să afli mai multe informații care să te ajute în carieră și business ori să afli cum să obții finanțare și cum să îți promovezi propria afacere, înscrie-te cât mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate.Pregătește-te să primește informații importante despre antreprenoriat, branding personal și multe altele, chiar de la specialiști și de la femei de carieră”, mai spus organizatorii.

Citește și Guardian Glass deschide o nouă linie de producție