Conferinţa HR Signal Connect o va avea ca speaker pe Alexandra Pegg (Samsung Marea Britanie)

01.10.2015

Pe 22 şi 23 octombrie, profesioniștii în HR sunt invitați la conferința de HR Signal Connect, care va avea loc în Timișoara. În cadrul evenimentului peste 10 speakeri din România și din străinătate vor susține prezentări și dezbateri în domeniul resurselor umane.

Alexandra Pegg, European HR Planning Manager la Samsung Electronics va susține în cadrul conferinţei o prezentare despre uneltele pe care profesioniștii din acest domeniu le pot utiliza în măsurarea competențelor de leadership și organizare.

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul HR, Alexandra Pegg lucrează din anul 2013 la Samsung Electronics din Marea Britanie. Principala sa activitate este crearea unei strategii de resurse umane la nivel european.

Aflată la cea de-a III ediție, conferința de HR Signal Connect va aduce pe scena locală din Timișoara speakeri de renume la nivel internațional și național precum: Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder la Winning Impression), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager România&Moldova Avon.

Evenimentul este dedicat exclusiv profesioniștilor din HR, care beneficiază de intrare gratuită la eveniment cu înscriere în prealabil pe site-ul www.signalconnect.ro.

 

 

Citiți și despre: