Stiri: Economie

Conferinţa Iași Antreprenor are loc pe 21 noiembrie

02.11.2017

Agenția MB EVENT anunță a doua ediţie a Conferinței Iași Antreprenor – Impact în afaceri, un eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, care va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași, în data de 21 noiembrie 2017, între orele 9:00 – 17:00. În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte economice precum tactici de impact pentru afaceri, modele unicat de antreprenoriat, programe de dezvoltare pentru companii, surse de finanţare.

La Conferința Iași Antreprenor 2017 vor participa în calitate de speakeri, reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, care vor împărtăși strategii de succes antreprenorilor și managerilor participanți.

Printre vorbitori se regăsesc: Anca Nicoleta Teletin – Operations Manager Grapefruit, Mihaela Mariuca – Partener AVISSO, George Râșchitor – General Manager Sinaps Marketing, Florin Smeu – General Manager Sweet Cafe, Tudor Gându – Cofondator The Grape, Alina Popa – Director Executiv Euronest, Mihai Cotirgășanu – Specialist Comunicare Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis.

Agenda evenimentului cuprinde trei paneluri:

  • “Oportunități antreprenoriale”
  • „Strategii pentru companii”
  • „Afaceri de impact”

Participanții vor putea participa la sesiuni active de business networking, unde vor afla despre: soluții pentru afaceri, strategii de dezvoltare pentru antreprenori și manageri, parteneri importanți, pentru a crește afacerea, oportunități pentru companii, contacte de afaceri – potențiali clienți sau furnizori.

Pentru a participa la eveniment, vizitați pagina conferinţei la: www.mbevent.ro/.