Stiri: Companii

Conferința IMM ReStart Cluj-Napoca: soluții pentru reducerea riscurilor și creșterea performanței în afaceri

09.09.2014

Oamenii de afaceri din Cluj-Napoca sunt invitați la o nouă ediție IMM ReStart, organizată de Doingbusiness.ro. Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie, la Hotelul City Plaza, iar în cadrul lui se va discuta despre reducerea riscurilor și creșterea performanței în afaceri.

La Cluj, spiritul antreprenorial este bine dezvoltat și, în pofida dificultăților cu care se confruntă, întreprinzătorii mici și mijlocii continuă să reprezinte o forță și să joace un rol extrem de important în economia locală. Primele șapte luni din an au adus, aici, cel mai mare număr de înmatriculari de societăți comerciale noi din toată țara, exceptând Bucureștiul. La fel ca și în restul orașelor în care ne-am oprit cu IMM ReStart, vrem să le oferim antreprenorilor din Cluj soluții care să îi ajute în mod practic să își mențină afacerile sănătoase și să se dezvolte, chiar și în actualul context economic, încă marcat de numeroase provocări – declară Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Evenimentul oferă posibilitatea celor prezenți să discute, în privat, cu specialiști de la EY România, Bursa de Valori București, BSA | The Software Alliance și BCR Pensii. Conferința reunește invitați din top managementul unora dintre cele mai de succes companii din țara noastră: Lucian Anghel – Președinte Directorat și Director General BCR Pensii, – Gabriel Sincu, Tax Executive Director EY Romania, Ileana Botez – Director Comunicare și Marketing Bursa de Valori București, Ilie Iacob – Director Sucursala Cluj Allianz Tiriac Asigurări, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Daniel Pana – Country Leader SAS România, Magda Popescu – Outside Counsel BSA | The Software Alliance, Cosmin Joldes – Strategic Development Manager Achieve Global, Elena Badea – Marketing Director EY România.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe baza de înscriere pe site-ul oficial al evenimentului.